News

Save the date: nieuw seizoen van Wie Is De Mol in aantocht

Wie-is-de-mol

Het is weer zover, het moment waar we allemaal op hebben gewacht: een nieuw seizoen van Wie Is De Mol staat voor de deur! Dus pak je notitieboekje erbij en maak je klaar voor een avontuur vol mysterie, sabotage en natuurlijk de zoektocht naar de enige echte Mol. Vertrouw niemand, behalve ons natuurlijk. Want het nieuwe seizoen is echt in aantocht.

Wie Is De Mol

Vorig seizoen van ‘Wie Is De Mol?’ konden we zien hoe Daniël Verlaan er met de winst van door ging en hoe Jurre Geluk het spel heel slim heeft gespeeld als Mol. Ken jij dit populaire programma niet? No worries, we hebben je namelijk zo bijgespijkerd.

In Wie Is De Mol gaan bekende Nederlanders de strijd aan, door middel van allemaal verschillende uitdagende opdrachten uit te voeren. Met die opdrachten proberen de kandidaten zo veel mogelijk geld in de pot te krijgen. Maar er is één iemand die de boel probeert te saboteren. De Mol! Hij of zij moet er voor zorgen dat er zo min mogelijk geld in de pot komt, maar de Mol moet dit stiekem doen. Want dat is het doel van het spel… Ontdekken wie de Mol is en hem of haar ontmaskeren. En natuurlijk wordt er ook aan de kijkers gedacht, want je kan zelf punten scoren door bij te houden wie jij denkt dat de Mol is, in de echte Wie Is De Mol-app.

Gloednieuw seizoen

Wij kunnen niet wachten om het nieuwe seizoen te gaan zien. Enne, de Wie Is De Mol?-fans staan ook helemaal te popelen. Er is namelijk al een foto gedeeld met de mogelijke locatie van het spel. Dat betekent dat ze al in volle gang bezig zijn of waren met het schieten van de beelden. Zien wij de kandidaten straks terug in het prachtige Mexico?

Natuurlijk zijn er al een paar speculaties over de mogelijke kandidaten, maar voor de bevestiging zouden we toch nog even moeten wachten. Gelukkig duurt het allemaal niet zo lang meer, want ook dit jaar gaan we Wie is de Mol op de eerste zaterdag van januari zien. Het is dus bijna weer zo ver! Houd een gaatje vrij in je agenda op 6 januari 2024. Dan kunnen we genieten van de allereerste aflevering van het gloednieuwe seizoen. En misschien zien we dan al wel de eerste hints voorbij komen.

Beeld: Avrotros