Films & Series

Fans-opgelet! Wie is de Mol? deelt mysterieus bericht over de deelnemers

wie-is-de-mol

De fans van het programma ‘Wie is de Mol?’ worden al maandenlang in spanning gehouden over het nieuwe seizoen. Zoals altijd zal deze in januari van start gaan, maar we weten er nog maar weinig over. Nu brengen de makers wel een heel mysterieus bericht over hun kandidaten!

WIDM 2023

Het einde van het jaar is in zicht en de fans kunnen nu al niet meer wachten totdat het nieuwe seizoen van ‘Wie is de Mol?’ van start gaat! Zoals we weten begint het nieuwe seizoen altijd ergens in begin januari. AVROTROS houdt de fans niet langer in spanning en heeft bekend gemaakt dat de officiële startdatum op 7 januari 2023 zal zijn. Wij markeren het alvast in onze agenda! 😉

Mysterieus bericht

De fans hoeven dus niet zo lang meer te wachten op het nieuwe seizoen, maar wat (en vooral wie) kunnen we gaan verwachten? Normaal gesproken zouden de kandidaten rond deze tijd van het jaar wel al onthuld zijn, maar dit seizoen zit het toch een beetje anders. De WIDM-makers hebben gisteren een mysterieus bericht achtergelaten op hun website.“Dit seizoen bepalen jullie of de kandidaten worden bekendgemaakt”, staat er geschreven. Al eerder verscheen er een foto met de silhouetten van de toekomstige deelnemers, maar dit geeft wel een heel bijzondere twist! Wat het precies betekent en wat de kijkers met deze informatie moeten doen is nog onduidelijk.

MolTalk en de WIDM-app zorgden al voor veel interactie met de fans, maar dit is wel erg speciaal. Het is overduidelijk dat de makers van dit populaire programma de inbreng van de kijkers erg belangrijk vindt!

View post on Instagram
 

Lees ook:
Dit zijn de kandidaten van Wie Is De Mol 2023!

Molloten

Het enige wat tot nu toe zeker is, is de startdatum. Je kan je voorstellen dat de fans nog met veel vraagtekens achterblijven. Zoals eerder vermeld, verscheen er een tijdje terug een foto van de silhouetten van de nieuwe kandidaten. De molloten, hoe de trouwe kijkers ook wel genoemd worden, zijn druk bezig met het speculeren over de BN’ers die dit seizoen zullen mee doen. Het Instagram-account @widmhints2023 lijkt het antwoord te hebben op deze vragen. Zij denken te weten dat de volgende BN’ers sowieso te zien zijn in het seizoen van 2023. Jeroen Gortworst, Valerio Zeno, Rian Gerritsen, Jo van Egmond, Gregory Sedoc, Ortál Vriend, Jacob Derwig, Soy Kroon en Nance Coolen. Wat vinden jullie van deze opstelling?

Beeld: avrotros