Films & Series

Oeh la la! Hebben deze twee WIDM-kandidaten een relatie?

Het seizoen is nu dan écht afgelopen en de Mol is bekend, maar er blijkt nog meer nieuws over het programma naar buiten te komen. Er gaan geruchten rond dat déze twee deelnemers uit Wie is de Mol? een relatie hebben!

Wie is de Mol?

De fans hebben weer enorm genoten van het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? We hebben allemaal kunnen zien hoe Jurre Geluk de groep BN’ers voor de gek heeft gehouden en hoe maar één iemand hem op het spoor was. Journalist Daniël Verlaan heeft zijn werk goed gedaan en is er met de winst vandoor gegaan. Niet alleen de kijkers thuis vonden het weer heerlijk om naar te kijken, maar de deelnemers zelf hebben ook de tijd van hun leven gehad. Naast dat het een ervaring voor het leven is, zijn ze er als hele hechte vriendengroep uitgekomen. De winnaar heeft zelfs een deel van de gewonnen pot uitgegeven aan een etentje met alle deelnemers. Maar het lijkt erop dat hij met één persoon nóg closer is, dan met de rest! Hebben deze WIDM-kandidaten een relatie?

Lees ook:
Huh?! Zijn de kandidaten van Wie is de Mol? 2024 nu al bekend?

Relatie

De fans van Wie is de Mol? zijn altijd heel oplettend. Ze willen natuurlijk zo snel mogelijk erachter komen wie er een dubbele agenda heeft. Naast het ontdekken van de talloze mollenstreken, is er nog iets anders opgevallen bij de kijkers. Zij vonden namelijk dat Daniël en Anke de Jong het wel héél gezellig hadden samen. En nu gaan er geruchten rond dat de WIDM-kandidaten een relatie hebben overgehouden aan hun tripje naar Zuid-Afrika.

De twee slimme koppen sliepen voor een gedeelte van de trip samen op een kamer en hadden een bondje. Er was duidelijk een connectie tussen de deelnemers, maar betekent dit direct dat ze verliefd zijn? TikTok en Twitter gebruikers denken van wel! Naast dit kiekje van achter de schermen, zijn de fans druk bezig met video-edits en compilaties maken. Hilarisch!

View post on TikTok

View post on TikTok

Beeld: avrotros

Must reads 👀