Lifestyle

Met dit product van Wibra kun je voor €1 je broeken inkorten

wibra-tool-broeken-in-korten

Deze super simpele hack maakt het leven van kleine meiden een heel stuk makkelijker. Wibra verkoopt nu een handige tool voor maar €1,- waarmee je je eigen broeken in kunt korten. So easy!

Te lange broeken

Het kan soms heel lastig zijn om het perfecte kledingstuk te vinden, vooral met broeken is dit vaak een hele uitdaging. Wanneer je dan eindelijk een mooie flare hebt gevonden die aansluit bij je taille, struikel je erover omdat ie centimeters te lang is. Pff, annoying! Toch neem je de broek mee en beloof je hem zo snel mogelijk bij oma of de kleermaker af te gooien. Inmiddels ben je weken verder en kan je de broek nog steeds niet aan! Geen zorgen, Wibra komt met de perfecte tool om in enkele minuten je eigen broeken in te korten. Zo draag jij dezelfde dag nog je nieuwe broek en bespaar je een hoop centen om hem te laten vermaken.

Spotgoedkope Wibra-tool

Los dit vervelende probleem zelf op en gebruik deze spotgoedkope Wibra-tool om je eigen broeken in te korten. Je hebt geen naaimachine of naald en draad meer nodig, maar alleen een strijkbout. Voor maar 1 euro (!) heb je de ‘zoomband om te strijken’ al in huis. TikTokker Sheling Cynthia legt ons met een simpele instructie uit hoe je deze zoomband binnen no-time aan je broekspijp heb vastgemaakt.

Daarnaast is het niet alleen handig om je broeken in te korten, maar kan je hem ook gebruiken om jurkjes korten te maken of zelfs mouwen op te rollen. Ideaal!

View post on TikTok

View post on TikTok

Beeld: pinterest