News

Love is in the air: Wesley Hoedt en Emma Heesters zijn weer een stelletje

emma-heesters-wesley-hoedt

Wesley Hoedt deelde gisteren via zijn Instagram Stories leuk nieuws! Na de breuk van Emma Heesters en Wesley eerder dit jaar, zijn de twee nu weer smoorverliefd. Ook reageert de profvoetballer voor het eerst op de geruchten over vreemdgaan, die op verschillende juicekanalen naar buiten gebracht werden.

Break-up

Emma Heesters en Wesley Hoedt waren al sinds 2020 een stelletje, maar begin maart zetten ze samen een punt achter hun relatie. “Mijn hart is ontzettend gebroken”, deelde de zangeres op Instagram begin dit jaar. Ze eindigde de verdrietige post met een positieve quote “Na regen komt zonneschijn.” Het lijkt erop dat Emma helemaal gelijk had, want de twee hebben hun liefde hervonden, laat de profvoetballer weten via zijn Instagram Stories. Yay!

Weer samen

Aan het begin van dit jaar circuleerden er meerdere malen geruchten op juicekanalen dat Wesley ontrouw zou zijn. Kort daarna hebben hij en Emma hun relatie beëindigd. Hoewel de voetballer nooit eerder heeft gereageerd op deze speculaties, doet hij dat nu voor het eerst via zijn Instagram Stories.

Via zijn Instagram Stories verklaart Wesley nooit ontrouw te zijn geweest en benadrukt het respect voor Emma te behouden. ‘De tijd is gekomen om de geruchten de wereld uit te helpen’, schrijft de profvoetballer bij de post. ‘Gedurende mijn relatie met Emma ben ik nooit ontrouw aan haar geweest. Ik zou nooit iets hebben gedaan om het absolute respect dat ik voor haar heb te ondermijnen.’

Hij blikt terug op een moeilijke periode en laat weten dat ze nu weer gelukkig samen zijn. ‘Emma en ik zijn een tijdje uit elkaar geweest, maar we zijn blij dat we weer samen zijn’, onthult de voetballer. Hoe lief!

Wesley kondigt ook aan dat ze de komende tijd geen uitspraken zullen doen over hun relatie in de pers. ‘Geen van ons beiden zal hierover verdere publieke verklaringen afleggen’, eindigt hij het bericht. Wij wensen de twee tortelduifjes heel veel geluk samen!

Beeld: instagram @emmaheesters

Must reads 👀