Food

Het wereldwijde menu bestellen? Bij déze McDonald’s kan het!

wereldwijde-menu-mcdonald's

McDonald’s-lovers opgelet! Zoals je waarschijnlijk wel weet heeft McDonald’s een héél breed assortiment en is dat in bijna elk land wel verschillend. Bij déze McDonald’s kan je bestellen van het wereldwijde menu!

Wereldwijde menu

Als je op vakantie in een McDonald’s bent geweest, is het je vast wel opgevallen dat ze daar een heel ander menu hebben. De Big Mac en de frietjes zijn natuurlijk wel hetzelfde, maar de McKroket is bijvoorbeeld een gerecht wat alleen in Nederland verkocht wordt. Ben jij wel benieuwd naar wat het wereldwijde menu van de Mc allemaal te bieden heeft? Een TikTokker heeft een McDonald’s filiaal gevonden waar ze gerechten van over de hele wereld aanbieden. Het filiaal zit dan wel in Amerika, maar we vertellen jou er graag over. Pak je koffers maar vast in, op naar Chicago!

TikTokker Jen White laat in haar video zien wat er allemaal op dit ‘Global menu’ staat. Van Nederlandse tot aan Italiaanse specialiteiten! Ze vertelt er niet alleen over, maar ze proeft ook van het wereldwijde menu en geeft haar mening over de snacks. Zo kunnen wij vanuit hier ook eventjes meegenieten van alle opties die ze daar in Chicago te bieden hebben.

Tekst gaat verder onder de video

View post on TikTok
View post on TikTok

Lees ook:
McDonald’s brengt Happy Meal voor volwassenen op de markt

McSki

De McDonald’s in Chicago is wel erg uitzonderlijk met zijn wereldwijde menu, maar misschien is dit filiaal in Zweden wel nog specialer. Bij onze noorderburen hebben zij namelijk een McDonald’s op de piste staan, waar je op je ski’s door de McDrive kan, een heuse McSki! In het plaatste Lindvallen, 450 kilometer boven Stockholm, kan je met je snowboard neerploffen en genieten van een heerlijke Big Mac. Je hoeft dus niet meer helemaal terug naar het dorp of stadje voor jouw favoriete patatjes, maar dat kan gewoon in de sneeuw! Met 140 zitplaatsen is er in deze bijzondere vestiging genoeg plek voor alle hongerige wintersporters.

Beeld: pinterest

Must reads 👀