Food

Hilarisch: deze wereldkaart vertelt waar je frikandellen kan eten

frikandellen-wereldkaart

Als echte Nederlanders gaan we op vakantie altijd op zoek naar een snackbar. We kunnen geen twee weken zonder een krokante kroket, een zout patatje en een overheerlijke frikandel speciaal. Met deze hilarische wereldkaart ben je altijd op de hoogte waar je de dichtstbijzijnde frikandel kan vinden.

Google Maps

Google heeft oneindig veel handige functies om het leven zo makkelijk mogelijk te maken voor ons. We hoeven bijna niet meer zelfs na te denken, want de zoekmachine lost al onze problemen op. Niet alleen de zoekmachine zelf, maar ook iedereen die zich aanmeldt als Google Guide heeft ons al veel moeite bespaard in het verleden. Je kunt dus ook zelf een kaart aanmaken in Google Maps. Bijvoorbeeld voor de leukste hotspot in je favoriete vakantieland of een route om je roadtrip uit te stippelen. Maar deze wereldreiziger heeft er een eigen twist aangegeven.

Frikandellen wereldkaart

Het klinkt te gek voor woorden, maar iemand heeft de moeite genomen om een frikandellen wereldkaart te maken. Hoe grappig is dat?! Deze kaart is perfect voor alle lovers van deze vette hap. Ben je in Indonesië en grave je naar een lekker delletje? No worries, via deze map vind je makkelijk het adres van de dichtstbijzijnde snackbar. In ons eigen kikkerlandje zijn er natuurlijk genoeg plekken waar je zo’n lange hamburger kunt halen, maar het is toch handig om te weten hoeveel minuutjes het lopen is. Niet in alle landen over de wereld is er een frikandel gevonden, maar als je de kaart goed in de gaten houdt, dan ben je straks de eerste die het weet! Eet smakelijk 😉

Must reads 👀