Lifestyle

Dit kunnen we verwachten van het weer in september 2023

weer-september-2023

De zomervakantie zit er bijna op en we hebben nog maar weinig zon gezien. Hopelijk heeft september nog iets moois voor ons in petto. Dit is de weersverwachting van volgende maand!

Eind augustus

We hebben helaas een treurige en natte zomer achter de rug, maar dat hoeft niet te betekenen dat we helemaal geen zon meer gaan zien dit jaar. De komende week belooft veel goeds en wie weet zet dit mooie weer zich ook voort in september 2023. Nederland blijft een gek land en het kan nooit normaal gaan met het weer. Vanaf halverwege juli hebben we geen korte broeken meer aangehad en nemen we onze paraplu overal mee naar toe voor de zekerheid. Gelukkig schijnt het dit weekend volledig om te slaan! Begin volgende week komt er een tropische warmte over ons landje heen, maar de verwachtingen blijven onvoorspelbaar. Als we verschillende weer-websites mogen geloven zal het zonnetje meer gaan schijnen en zien we de temperaturen stijgen tussen de 25 en 35 graden. Dat is niet mis!

In het oosten en zuiden van het land zijn de temperaturen wat hoger geschat, met 30 tot 35 graden. Richting het noordwesten koelt het wat af en kan je rondom 25 graden verwachten. Ondanks dat het zonnetje zich van haar beste kant wil laten zien, komen er ook wat hevige onweersbuien langs. Houd de apps dus goed in de gaten, voordat jij wegspoelt van je strandbedje.

Lees ook:
Déze sterrenbeelden zullen in september verliefd worden op een oude bekende

Weersverwachting september 2023

Geniet van alle zonnestraaltjes die je kan krijgen, want richting het einde van augustus is het wel klaar met de pret. Ook heeft het weer in september 2023 ons niet heel veel meer te bieden. Volgens de experts van Weeronline is er nog maar een kleine kans op een warme nazomer. De wisselvalligheid houdt aan en er is een grote kans op westelijke wind uit de Noordzee. Dit betekent dat de temperatuur niet hoger dan 20 graden zal stijgen en je wat buien kan verwachten. Maar we geven de hoop niet op, want in Nederland kunnen we nooit iets met honderd procent zekerheid zeggen. Wie weet draait de wind nog en trekken de wolken de warme lucht uit het zuidwesten mee. We duimen!

Beeld: pinterest