Horoscoop

Volg de sterren: dit is jouw weekhoroscoop voor 17 t/m 23 juni

weekhoroscoop week 25

Er is weer een nieuwe week aangebroken! Welk sterrenbeeld ontmoet zijn soulmate? En welk sterrenbeeld moet nu actie ondernemen op de werkvloer? Ben jij ook benieuwd wat de sterren deze week voor jou in petto hebben? Je leest het in Girlscene's weekhoroscoop.

Ram | 21 maart – 19 april

De komende periode zullen je gedachten vaak bij je familie zijn, Ram. Deze zomer is dé perfecte tijd om dichter bij je dierbaren te komen en hen om waardevol advies te vragen wanneer je dat nodig hebt. Wie weet hebben zij wel het ontbrekende puzzelstukje om alles compleet te maken!

Je begint de zomer heerlijk knus, meer gericht op thuisblijven dan op uitgaan. Gebruik deze tijd om projecten rondom het huis aan te pakken en je eigen plekje te creëren. Zet wortels neer en kijk hoe ze bloeien! Al je harde werk betaalt zich eindelijk uit met een grote prestatie. Iedereen zal je inspanningen zien en waarderen

Stier | 20 april – 20 mei

Je zult de komende weken zowel je hoofd als je hart gebruiken om problemen op te lossen, Stier.Zit je vast met een probleem? Wees dan niet bang om een geliefde om hulp te vragen. Je emoties zitten hoog en je strategisch denken laag, dus dit is geen goed moment om contracten te ondertekenen.

Maar er is ook goed nieuws: je communicatievaardigheden verbeteren de komende weken, waardoor je het leven van elk feestje wordt! Dit is een geweldige tijd voor korte zomerse uitstapjes, ijskoffie met vrienden en gezellige gesprekken. Begin het seizoen met avonturen en durf uit je comfortzone te stappen en golven te maken!

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

De komende paar weken zullen je gevoeligere kant naar boven halen, Tweelingen. Je emoties vliegen alle kanten op! Dit is een fantastische tijd om na te denken over je waarden en hoe ze verband houden met je zelfrespect. Wat waardeer je het meest?

Het is ook een perfecte tijd om je financiën te organiseren, schulden af te betalen en wat stabiliteit in je leven te creëren. Laat mensen niet over je heen lopen! De week eindigt met enkele verrassende gebeurtenissen. De dingen die je afgelopen winter bent begonnen, zullen plotseling veranderingen ondergaan en zelfs opbloeien. Dit is het moment om naar deze veranderingen te kijken en te zien of ze nog een plek in je leven hebben.

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Dit is een geweldige week voor frisse starts Kreeft! Hoewel je altijd zo vrijgevig bent, is het tijd om te denken aan wat het beste is voor jou, niet wat iedereen anders wil. Ga eropuit en doe je eigen ding.

Dit is jouw seizoen! Je zult helemaal tot je recht komen; de zomer is een kans voor nieuwe beginnen en een sprong in je leven te maken. Je zult de week liefdevol afsluiten. De relaties die je afgelopen winter bent begonnen, zijn klaar om naar een hoger niveau te worden getild, of ze nu romantisch, platonisch of zakelijk zijn. Spannend!

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Voel je de nostalgie, Leeuw? De komende paar weken kun je nadenken over alle “had kunnen”, “zou moeten” en “zou willen” momenten in je leven en de dromen die je had. Hoewel dit emotioneel kan zijn, is het verhelpen van oude wonden genezend.

Je hebt misschien tijd nodig om met je gevoelens te zitten, terwijl ze naar de oppervlakte komen. Dit is een periode van fysieke, mentale en emotionele reiniging. Focus op diepgaande genezing en het beschermen van je rust. Begin met het op orde krijgen van je leven. Jij kan dit!

Maagd | 23 augustus – 22 september

Maagd, dit is een perfect moment om je samen te komen met geliefde als één. De komende weken zul je enthousiast zijn om aan vrijwillige projecten te werken die je medelevende hart aanspreken. Misschien maak je zelfs vrienden terwijl je de wereld een beetje beter maakt!

Het einde van de week vormt de perfecte gelegenheid om de zomerpret te beginnen. Dit is een ideaal moment om op dates te gaan, creatieve projecten af te ronden of gewoon te ontspannen. Wees speels en geniet van het leven, Maagd!

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

De zomer begint, maar je zult je de komende twee weken op je doelen concentreren, Weegschaal. Stay focused! Dit is een geweldige tijd om na te denken over wat je wilt bereiken. Begin met het opbouwen van een positieve reputatie en werk aan je carrièredoelen. Bescherm je dromen ten koste van alles terwijl je ze werkelijkheid laat worden.

Vergeet echter niet om tijd door te brengen met je familie. Dit is een ideaal moment om thuis te zijn en projecten af te ronden. Ga hiervoor!

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

De zomer begint officieel deze week, Schorpioen, en dit is een geweldige tijd om terug naar huis te keren voor de zomer om met je familie te praten en meer over je wortels te leren. Ontwikkel een sterkere band met je cultuur.

Je bent geïnteresseerd in avonturen en ontdekkingen, dus begin de zomer goed door je horizon te verbreden. Tijd om vakanties te plannen! Vertrouw op je gevoel en spreek je uit. Je hebt al sinds afgelopen winter plannen gemaakt en het is tijd om de kroon te pakken. Je weet precies wat je moet doen en zeggen!

Boogschutter | 22 november – 21 december

Oeh la la, Boogschutter. Gesprekken kunnen de komende weken diepere intimiteit krijgen. Gebruik je intuïtie om je te begeleiden in de meeste gesprekken, en je zult de verborgen betekenissen in woorden en de ware motieven van mensen kunnen onthullen. Maar pas op: wees wel voorzichtig met wie je vertrouwt.

De warme zomerzon zal alle gebieden van je leven belichten en ze volledig zichtbaar maken. Zie dit als een kans om goed te reflecteren op jezelf.  Als je de afgelopen zes maanden hebt gespaard, sta je nu op het punt om voor je dromen te gaan. Er is een sterke mogelijkheid van financiële zekerheid die je zomer plezierig zal maken.

Steenbok | 22 december – 19 januari

Begin de zomer goed door de strijdbijl te begraven, Steenbok. War is over! Kies voor liefde en beëindig elk conflict terwijl je leert vrede te sluiten met anderen. Het is een geweldige tijd om contracten te creëren en te ondertekenen – en zelfs om mensen mee uit te vragen. De komende weken zul je klaar zijn om al je relaties naar een hoger niveau te tillen. De liefde hangt in de lucht!

Sluit de week af door in de schijnwerpers te stappen. Je harde werk betaalt zich uit en je kunt vandaag gelukkig een buiging maken. Dit is een geweldige tijd om een make-over te laten zien, op een geweldige eerste date te gaan en jezelf te laten stralen.

Waterman | 20 januari – 18 februari

De komende twee weken zul je nadenken over hoe je voor anderen kunt zorgen. Dit is een geweldige tijd een luisterend oor te bieden aan degenen die je veel waard zijn, Waterman. Vergeet echter niet om ook voor jezelf te zorgen.

Hoewel de zomer net is begonnen, heb je wat tijd voor jezelf nodig. Problemen die diep onder de oppervlakte zaten, komen eindelijk aan het licht. Omarm deze problemen en reflecteer op jezelf. Veel succes!

Vissen | 19 februari – 20 maart

Vissen, dit is een geweldige tijd voor zelfexpressie terwijl je je diepe emoties in kunst uit. Laat die creativiteit maar stromen! Waag een gok en doe wat je gelukkig maakt. Je bent klaar om de zomer te vieren door plezier te hebben in de zon. Omarm je creatieve, romantische zelf!

De dingen waar je sinds de winter aan hebt gewerkt, worden plotseling werkelijkheid. Je voelt je als een sociale vlinder, dus dit is een geweldige tijd om met je vrienden te vieren. Geniet ervan!