Celebs

‘Wednesday’ actrice Jenna Ortega (21) heeft een bizar vermogen

jenna-ortega-vermogen

Met de hit serie Wednesday heeft Netflix een record aantal kijkuren gescoord. In de eerste week werd er namelijk zo'n 571 uur naar de serie gekeken! Dat de serie zo'n hit is komt niet alleen omdat het over The Addams family gaat, maar ook door het bizar goede acteerwerk van Wednesday actrice Jenna Ortega, wat terug te zien is in haar bizarre vermogen.

Jenna Ortega

De 21-jarige actrice Jenna Ortega heeft voor haar leeftijd een bizar hoog vermogen, maar dat heeft ze niet alleen te danken aan het succes van de hit serie Wednesday. Jenna Ortega heeft namelijk ook wat rollen gehad in shows als You, CSI: NY en Jane the Virgin om maar wat te noemen. Ondanks de jonge leeftijd van Jenna, heeft ze een acteercarrière waar je u tegen zegt. De lijst met films en series die deze ster op haar naam heeft staan is net als haar vermogen bizar en vaak net zo lang als collega’s die al jaren in het acteervak zitten. Jenna konden we namelijk ook zien in Scream, The Babysitter: Killer Queen, Yes Day, Insidious: Chapter 2, After Words en ga zo maar door.

Debuut

Al vanaf haar achtste ging Jenna Ortega naar zoveel mogelijk audities om haar acteerdroom waar te maken, wat vrij snel lukte. Op haar tiende maakte ze haar debuut in de serie Rob en een jaar later maakte ze haar filmdebuut in Iron Man 3, waar ze de rol van de vice-president’s dochter kreeg. Dat deze rol haar op het lijf geschreven is bewijst ze door middel van haar rol in de Netflix hit Wednesday.

View post on Instagram
 

Vermogen

De succesvolle acteercarrière van Jenna Ortega vertaalt zich in een nogal hoog vermogen. Zeker omdat Jenna nog maar 20 jaar is, maar voor haar carrière heeft ze hard gewerkt. “Hard work pays off”, zeggen ze toch? Nou, we laten je niet langer in spanning. Het complete vermogen van actrice Jenna Ortega wordt op zo’n… ja echt waar… 4 miljoen dollar geschat! Een bedrag waar de meeste 21-jarigen alleen maar over kunnen dromen.

Beeld: Netflix

Must reads 👀