Celebs

Waylon deelt schattige beelden van de reis met zijn dochtertje

bibi-waylon-zwanger

Onlangs deelde Waylon op zijn Instagram een aantal schattige foto's van de reis met zijn dochtertje Teddy. De twee waren samen een paar dagen naar Parijs gegaan voor wat qualitytime.

Waylon & Bibi

De 43-jarige zanger Waylon is inmiddels alweer een aantal jaar samen met zijn vriendin Bibi Breijman. De twee leerden elkaar kennen tijdens de opnames van It Takes 2. Bibi zat toen nog in een relatie, dus er was nog geen sprake van liefde. Waylon was toen de coach van Bibi en zij hebben een langere tijd samen gezongen. Uiteindelijk heeft Bibi het programma zelfs gewonnen. Niet veel later werd bekend dat de twee aan het daten waren en dat ze een relatie hadden. Inmiddels heeft het stel zelfs al twee prachtige kindjes op de wereld gezet. Waylon besloot nu om zijn dochter Teddy mee te nemen op een tripje naar Parijs voor wat qualitytime. En wij konden meegenieten van de zoete foto’s op zijn Instagram.

Lees ook: 
Zien: Jade Anna deelt geweldige transformatie op Instagram

Tripje naar Parijs

Waylon ging samen met zijn dochtertje, Teddy, drie dagen naar Parijs. Waylon deelt van deze vader en dochter trip een paar schattige beelden, waarop zijn dochtertje ultiem aan het genieten is. Ze gaan samen in de Thalys, poseren voor de Eiffeltoren, eten taartjes bij La Durée en zijn zelfs op bezoek geweest bij het Disney-kasteel. Het is dus wel duidelijk dat de twee, drie bomvolle dagen achter de rug hebben. De zanger deelt niet alleen een paar mooie kiekjes van de reis, maar vertelt ook hoe erg hij ervan genoten heeft. “Drie dagen Parijs met het leukste meisje van de wereld! #Teddyinparis Ik ben gelukkig.” Hoe schattig is dit?!

View post on Instagram
 
Beeld: Instagram: @official_waylon_music

Must reads 👀