Celebs

Waylon bedroog Bibi door erectieproblemen: ‘Was heel heftig’

waylon-bedroog-bibi

Waylon bedroog Bibi, dat weten we inmiddels allemaal. Tot voor kort zijn de twee nog niet heel open geweest over hoe ze die ‘heftige’ periode hebben ervaren. In het programma Boerderij Van Dorst vertelt Waylon voor het eerst meer over de ‘blokkades en problemen’ waar hij mee kampte die er uiteindelijk voor zorgde dat hij ‘uit paniek’ zijn vriendin Bibi Breijman (31) bedroog. 

In therapie

Afgelopen zondag konden we Waylon zien in het programma Boerderij Van Dorst. Raven van Dorst vraagt Waylon dan hoe het nu thuis gaat en of hij “het thuis weer een beetje goed heeft kunnen maken”. Raven heeft het natuurlijk over de periode nadat bekend werd dat Waylon vreemd was gegaan. “Het was niet per se chic. Ik ben een klootzak”, zegt Waylon. Zijn verhaal vervolgt hij met: “We zijn in therapie gegaan, want het was een hele heftige periode.” Hij ging niet in therapie omdat hij Bibi niet meer leuk of aardig vond, maar omdat hij de situatie op wilde lossen. “Het was heel heftig, maar de liefde is nog altijd groter dan de haat. We gaan met elkaar verder, we zijn nog steeds verliefd. We zijn sterk met z’n tweeën. We gaan dit overleven, dat hebben we met elkaar afgesproken”, aldus de zanger.

Demonen

Waylon sprak openhartig over de ‘demonen in zijn hoofd’. Zo vertelt hij tegen Raven dat hij een geschiedenis kent met verslavingen en veel ‘gedoe’ heeft meegemaakt. “Ik kom niet per se uit een milieu waarin aangemoedigd werd om met iemand te gaan praten.” Waylon bleef met die ‘issues’ lopen, waardoor er volgens hem demomen ontstonden in zijn hoofd. Raven laat hem niet wegkomen met dit vage antwoord en vraagt door.

Lees ook:
Op déze bijzondere plek hebben Maan en Karel elkaar ontmoet

Blokkades

Waylon besluit open zijn kant van het verhaal te vertellen. “Door het leven, door wat dan ook, zijn er blokkades in mijn hoofd gekomen waardoor het beneden gewoon niet meer lekker werkte. Weet je hoe fucked up dat is? Is geen excuus, verre van. Maar is wél het demoon waar ik het over had”, onthulde Waylon. Raven vraagt voor de zekerheid of Waylon het dus heeft over problemen met zijn zaakje, waarop Waylon knikt. Hij zou ‘uit paniek’ Bibi hebben bedrogen. “Het is heel heftig om als man te ervaren ‘hé fuck, m’n shit werkt niet. Wat de fuck is er aan de hand?’ Het meest mannelijke wat je bezit, kan je op dat moment niet delen.” Hij geeft toe een ‘stomme fout’ te hebben gemaakt, maar wil desondanks nog altijd verder met Bibi, dat hebben ze met elkaar afgesproken.

View post on TikTok

Beeld: NPO3

Must reads 👀