News

De B&B van Walter heeft flinke schade opgelopen: ‘Krak, boem’

bb-vol-liefde-walter

Eerder deze week deelde Walter, die momenteel meedoet aan B&B Vol Liefde, nog goed nieuws op zijn Instagram-pagina. Maar dit keer is er iets minder leuk nieuws. Want door het slechte weer waar we momenteel allemaal mee te maken hebben, heeft de B&B van Walter flink wat schade opgelopen.

Le Domaine Vert

B&B-eigenaar Walter is veel bezig met spiritualiteit. We zien dat tijdens het programma dan ook veel voorbijkomen. Samen de vrouwen die speciaal voor hem naar Frankrijk afreizen gaan ze op ontdekkingstocht naar hun innerlijke zelf. Dit wordt vooral gedaan in de tempel waar veel wordt gedanst en ook retraites worden gegeven. En ook geeft Walter hier verschillende workshops en trainingen. Le Domaine Vert, de B&B van Walter, is dan ook de perfecte plek om echt even tot rust te komen. Maar de afgelopen tijd heeft Walter geen rust gehad, zijn B&B heeft namelijk flink wat schade opgelopen.

Schade aan B&B

Je zult misschien denken dat in Frankrijk altijd de zon schijnt, maar dat is helaas niet waar. Want net als in ons koude kikkerlandje heeft ook Frankrijk flink last gehad van slecht weer en dat heeft ook Walter gemerkt. In zijn Instagram Stories deelt hij namelijk vervelend nieuws. “Krak, boem”, schrijft hij bij een foto van zijn B&B die overduidelijk schade heeft opgelopen. “Gelukkig van een oude schuur en niet van een huis”, aldus Walter.

We hopen dat de schade meevalt voor Walter en hij zich snel weer kan focussen op het runnen van zijn prachtige B&B. Inmiddels heeft Walter al een aantal dames mogen verwelkomen bij Le Domaine Vert. Maar de vonk is nog niet overgeslagen bij de B&B-eigenaar. Wij zijn dan ook heel benieuwd of er nog andere dames langs zullen komen bij Walter die hem dat gevoel wel kunnen geven.