News

Had Walter van B&B Vol Liefde tijdens de opnames al een relatie?

prijs-overnacht-tantra-walter

We hebben in de reünie aflevering van B&B Vol Liefde kunnen zien dat Walter na zijn deelname aan het programma toch nog gelukkig is geworden in de liefde. Toch gaan er nu roddels rond dat de B&B-eigenaar al een relatie had met deze dame voordat de opnames van B&B Vol Liefde begonnen zouden zijn. En daar reageert Walter nu zelf ook op.

Yvonne Coldeweijer

Het was roddelkoningin Yvonne Coldeweijer die met het nieuws naar buiten kwam dat Walter al voor de opnames van B&B Vol Liefde een relatie zou hebben met Annemiek. Zij was namelijk al op 7 april bij hem op bezoek geweest in Troche, en dit was nog voordat het programma werd opgenomen. “Toeval en later verliefd geworden? Of eindelijk de verklaring waarom Walter echt totaal niet openstond om een vrouw te leren kennen? Lijkt me ook lastig als je er al een hebt!”, schrijft de roddelkoningin in haar Instagram Stories.

Walter van B&B Vol Liefde reageert

En op deze roddel reageert Walter nu zelf ook. “Ik kreeg heel veel berichtjes over dat Annemiek en ik samen zijn”, begint hij in een video op Instagram. “Er zijn ook mensen die zeggen: ‘Goh, ik heb jullie al samen eerder gezien.’ Dat klopt”, laat hij weten. Hij vertelt dat ze al voor langere tijd vrienden zijn en dus ook eerder al met elkaar omgingen.

“Annemiek en ik kunnen het heel goed met elkaar vinden. We hebben leuke dingen gedaan. We zijn goed bevriend geweest”, gaat de B&B-eigenaar verder. “Voor mij is een vaste relatie als je naar elkaar uitspreekt dat je voor langere tijd dingen samen wil ontdekken en zegt: ‘Ik wil samen oud worden.’ Dat hebben we nu gedaan en dat voelt heel erg fijn.” Ook laat hij weten dat ze in de maanden na het programma nog meer naar elkaar toe groeide. “Dat voelt zo fijn. Dus, ja. We kenden elkaar al eerder. Nu zijn we samen”, aldus Walter.

View post on Instagram
 

Beeld: RTL