Lifestyle

Action verkoopt een wake-up light voor een spotprijsje

wake-up-light-action

Ugh, weer verslapen! Maar niet voor lang meer! Haal deze wake-up light van Action in huis en start je dag fris en fruitig!

Moeite met opstaan

Voor sommigen kan het héél lastig zijn om goed wakker te worden. Doordat het nog zo donker is buiten is het makkelijker om je te verslapen! Om dit te voorkomen kwam Action met een hele handige tool! Een lamp die jou rustig wakker maakt met licht en zachte geluiden.

Wake-up light

Je herkent het wel, lig je nog lekker te dromen over jouw celebrity crush en dan gaat ineens die keiharde wakker af in je oor. Beep beep! Snel uit bed en omkleden want je moet naar werk of school toe. Het is nooit echt relaxed wakker worden met zo een piepend alarm die afgaat. De wake-up light van Action pakt dit heel anders aan!

De lamp is namelijk geprogrammeerd om een zonsopgang na te bootsen. Een halfuur lang wordt de lamp steeds een stukje feller en is de kans groot dat lekker uitgerust wakker wordt. Zeker in de wintertijd is dit een must om goed je bed uit te komen!

Naast het licht, maakt de wake-up light ook geluid, wel zo handig! Je kunt kiezen uit zeven rustgevende geluiden om zen wakker mee te worden. Geruis van de zee of fluitende vogels bijvoorbeeld. Maar ook kan je je eigen Spotify-lijst eraan koppelen. Begin de dag met je favoriete tunes!

Multifunctioneel

De wake-up light is niet alleen ideaal om wakker mee te worden, maar het helpt je ook een handje op weg als je niet goed in slaap kunt komen. Het je een gestreste dag achter de rug en lukt het echt niet om je gedachtes uit te zetten? Zet één van de zeven verschillende verlichtingen aan en draai alvast een rustgevend muziekje af. Sleep well! Ook kan je het lampje als leeslampje gebruiken ‘s avonds, handig!

Spotgoedkoop

Nu zal je vast denken, “dit gaat mij een fortuin kosten!” Geen zorgen, Action is niet voor niks onze favoriete hobbywinkel! Voor het zachte prijsje van € 22,96 heb jij deze geweldige lamp al op je nachtkastje staan. De lamp kan je online bestellen, maar wees er wel snel bij, want hij is super populair.

Beeld: action