Love

Vrouwen met tatoeages zijn de beste bedpartners en dit is waarom

Naast het feit dat tatoeages natuurlijk echt enorm awesome zijn, schijnt het ook nog voor de beste bedpartners te zorgen. Er zijn namelijk maar liefst vijf redenen waarom vrouwen met tatoeages de beste bedpartners van de wereld zijn. Opgelet!

Dit is waarom vrouwen met tatoeages de beste bedpartners zijn

Tatoeages maken een persoon altijd iets mysterieuzer, wat natuurlijk al fantastisch is. Daarnaast zijn er echter nog maar liefst vijf redenen waarom vrouwen met tatoeages de beste bedpartners zijn.

1. Impulsief

Vaak (niet altijd) heb je een beetje guts nodig om een tattoo te laten zetten en dit betekent dan ook vaak dat vrouwen met tattoos wat meer impulsief zijn. Als je er eenmaal aan begint, is er geen houden meer aan en dat zullen alle mensen met tattoos beamen. En die impulsiviteit komt niet alleen naar voren bij het zetten van tattoos, maar ook bij bepaalde aankopen (lingerie) en in bed.

2. Sexy

Die zwarte inkt op een naakt lichaam is natuurlijk gewoon echt fantastisch en stiekem ook wel heel sexy. Girl power! 

3. Dominant

Uit onderzoek is zelfs gebleken dat vrouwen met tatoeages vaak dominanter in bed zijn dan vrouwen die geen tatoeages hebben. Ook een pluspuntje, toch? 😉

Lees ook
Wil je zien! Dit zijn de 7 knapste mannelijke celebs met tatoeages

4. Niet saai

Bij deze reden komt die impulsiviteit weer naar voren: ook in de slaapkamer zie je dit erg veel namelijk. Nieuwe plek? Done! Nieuw standje uitproberen? Helemaal blij.

5. Rauw randje

Jup, er zit vaak een rauw randje aan. Andere mensen staan vaak te popelen om te ontdekken wat dat rauwe randje dan precies inhoudt. Fascinerend!

Beeld: pinterest