Lifestyle

Science says: vrouwen zien er op deze leeftijd het beste uit

vrouwen leeftijd beste

Wij vrouwen zijn veel met ons uiterlijk bezig, maar volgens een onderzoek uit Finland vinden mannen de vrouwen in deze leeftijdscategorie het aantrekkelijkst. Benieuwd welke leeftijdscategorie dat is? Wij gaan het je vertellen!

Het onderzoek

In Finland is er onderzoek gedaan naar welke leeftijd mannen het aantrekkelijkst vinden bij vrouwen. Het onderzoek verliep als volgt: Er is aan 12.500 verschillende mannen en vrouwen een vragenlijst afgenomen. Deze mensen waren tussen de 18 en 50 jaar oud. Iedere deelnemer kreeg verschillende vragen zoals, tot welke leeftijdsgroep voel jij je het meest aangetrokken? En met welke leeftijdsgroep zou jij het liefst het bed delen? Wij zijn erg benieuwd naar de uitslag!

Leeftijd

Aan het onderzoek hebben dus wel 12.500 verschillende mannen en vrouwen meegedaan, maar wat zijn de resultaten? Uit het onderzoek is gebleken dat mannen zich het meest aangetrokken voelen tot vrouwen in hun twintigenjaren. Mannen vinden vrouwen het aantrekkelijkst op deze leeftijd, omdat zij dan worden gezien als meest geslachtsrijp. De kans is groot dat jij nu ook in je twintigenjaren zit. Dan is dit goed nieuws, want mannen vinden jou op deze leeftijd het aantrekkelijkst. Sla je slag en geniet van deze prachtige jaren!

Wanneer vinden wij mannen het aantrekkelijkst?

Nu we weten wanneer mannen ons het aantrekkelijkst vinden, is het ook fijn om te weten wanneer wij ons het meest aangetrokken voelen tot mannen. Wij vrouwen hebben een duidelijke voorkeur. Wij vinden het namelijk fijn tot de 35 jaar dat mannen ouder zijn dan onszelf. Zodra we de 35 hebben gepasseerd, willen we juist weer een man die iets jonger is. Wij kiezen dan vaak voor een man die 2 jaar jonger is. Wij vrouwen zijn dus nogal kieskeurig.

Het is bewezen! Kleding van je lover dragen zorgt voor minder stress.

Beeld: pinterest