Love

Deze 8 vreemde dingen vinden vrouwen aantrekkelijk een man

sterrenbeelden diepe gesprekken

Wij vrouwen vinden het altijd leuk als een man wat langer is dan wijzelf, maar ook de lichaamstaal van mannen spreekt boekdelen. Toch hebben wij ook wat rare dingen wat we aantrekkelijk kunnen vinden. Want déze vreemde dingen vinden vrouwen aantrekkelijk bij een man.

1. Goed kunnen autorijden

Ik denk dat de meeste vrouwen dit wel aantrekkelijk vinden bij een man. Want niets is leuker dan een man die zijn arm achter jouw hoofdsteun legt om vervolgens achteruit te kijken en de auto naar achteren te rijden.

2. Onderarmen

Onderarmen is iets wat wij vrouwen heel erg aantrekkelijk vinden en dan vooral de aderen vinden we enorm sexy. En gelukkig heeft elke man aderen alleen is die bij de een zichtbaarder dan bij de ander.

3. Nat haar

Je wordt heerlijk wakker in de ochtend en je lover stapt net uit de douche. Zijn haar zit in de war en hij heeft een handdoek om zijn middel. OMG! Dit is voor ons vrouwen een momentje in heaven!

4. Hun ochtendstem

In de ochtend lijkt alles wel beter, want ook de ochtendstem van de man is voor ons vrouwen enorm aantrekkelijk. Dit kan komen doordat de stem dieper en lager is. Maar ook omdat onze partner er een stuk schattiger uit ziet in de ochtend.

Beeld: The Notebook