Celebs

Zien! Dit is de knappe vrouw van voetballer Virgil van Dijk

vrouw-virgil-van-dijk

Voetballer Virgil van Dijk heeft een gigantische ontwikkeling doorgemaakt als voetballer. En dat heeft hij niet alleen hoeven vieren. Virgil van Dijk heeft namelijk een hele knappe vrouw aan zijn zijde. En wij vertellen je alles wat je over haar wil weten. 

Rike Nooitgedagt

De Nederlandse voetballer Virgil van Dijk doet het niet alleen goed op het veld, maar ook daarbuiten. Zo heeft de boomlange verdediger ook een prachtige vrouw aan zijn zijde, namelijk Rike Nooitgedagt. Om de liefde te verzegelen zijn de twee in 2017 met elkaar getrouwd. Maar wie is Rike Nooitgedagt eigenlijk?

View post on Instagram
 

Carrière

Hoewel Rike erg gesteld is op haar privacy weten we dat ze in het verleden werkte als Sales Manager in de kledingindustrie. Haar functie bestond uit het verkopen van verschillende merken aan modewinkels in Nederland. Iets wat ze met passie deed. Om Virgil te kunnen steunen in zijn voetbal carrière koos Rike er echter voor om haar baan op te geven en samen naar Schotland te verhuizen. Een bijzonder offer aangezien ze aan Daily Record vertelde: “Het was een drukke baan, hard werken, maar vond het erg leuk.”

Lees ook:
Zien! Dit is de knappe vriendin van voetballer Matthijs de Ligt

Voetbalmoeder

Rike Nooitgedagt is naast voetbalvrouw ook voetbalmoeder tegenwoordig. Het stel kreeg in 2014 hun eerste dochtertje, Nila. Een bijzondere periode voor de twee. Zeker omdat Virgil in diezelfde periode zijn eerste oproep voor het Nederlands elftal kreeg. Iets waar hij van droomde! Om ervoor te zorgen dat de aanstaande vader bij de bevalling kon zijn, werd er speciaal voor gezorgd dat Rike eerder naar het ziekenhuis kon om de geboorte in te leiden. Inmiddels hebben de twee ook dochtertje Jadi gekregen. Happy family dus!

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram: @virgilvandijk

Must reads 👀