Celebs

Zien! Dit is de knappe vrouw van voetballer Daley Blind

Daley Blind kennen we natuurlijk als vaste kracht in het Nederlandse elftal. Ook tijdens het WK laat de voetballer zijn kwaliteiten zien voor de Oranje Leeuwen. Naast profvoetballer is Daley Blind inmiddels ook gelukkig getrouwd en is hij sinds kort ook vader. Wij vertellen je alles over de knappe vrouw die aan de zijde van Daley Blind staat.

Candy-Rae Blind

Al meer dan tien jaar zijn Daley en Candy-Rae samen nadat ze elkaar leerden kennen in het bruisende uitgaansleven van Amsterdam. Maar wie is Candy-Rae Blind? Nou, Candy Rae kennen we voornamelijk als vrouw van, maar ze is nog veel meer dan dat. Ze heeft een carrière als danseres en is model voor beroep. Niet lang na het huwelijk verwelkomden Candy-Rae en Daley hun eerste zoon, die de prachtige naam Lowen Dace kreeg. Een jaar daarna kondigde het stel de komst van hun tweede kindje aan. Begin 2021 werd dochter Lemae Lourdes Fiore geboren. Te schattig!

Zwanger worden

Dat klinkt als een perfect leventje, maar dat is volgens Candy-Rae het tegenovergestelde. “Proberen zwanger te worden beheerste mijn leven volkomen”, vertelde ze destijds in een interview met Kek Mama. Na een jaar zelf zwanger proberen te raken, startte Candy-Rae met hormoontrajecten in het ziekenhuis. Een zwaar proces, zo weet Candy-Rae. “Elke maand weer die hoop, die spanning: zou het dit keer gelukt zijn? Gevolgd door de keiharde teleurstelling. Je kon me elke keer bij elkaar rapen.”

Lees ook:
HNTM-Esmée krijgt een bizarre vraag over haar gewicht

Pure ontlading

Op het moment dat Daley en Candy-Rae gaan trouwen zijn ze al twee jaar bezig met het ziekenhuistraject. Om samen volledig te kunnen focussen op het huwelijk, besloten ze even te stoppen met de hormoontrajecten. Wel bleef de danseres hormoonpillen slikken en had ze nog altijd acupunctuur behandelingen. Het ivf-traject was even een zorg voor later en wilden ze na het huwelijk weer starten. Gelukkig voor het prachtige stel bleek dit niet nodig te zijn! Candy-Rae was zanger. “Daley en ik huilden van pure ontlading”, vertelde de brunette. Vlak na de komst van hun eerste zoontje raakte Candy-Rae opnieuw zwanger, waardoor ze inmiddels een prachtig gezin van vier vormen. Zie hier foto’s van het prachtige gezinnetje.

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram: @blinddaley