Lifestyle

Oh no! Vrouw krijgt haar Halloween-masker niet meer van haar gezicht

halloween-make-up

Afgelopen weekend waren er talloze Halloween-feestjes. Deze vrouw wilde ook graag meedoen en heeft zichzelf zo eng mogelijk verkleed. Helaas liep dat toch iets anders af dan dat ze had gehoopt. Ze krijgt haar Halloween masker er niet meer af! 

Gezicht vol nep-tattoos

Het was afgelopen maandag officieel Halloween. Een grote feestdag in Amerika, maar door de jaren heen ook overgewaaid naar de rest van de wereld. Het leek de Britse Elizabeth Rose (46) leuk om samen met haar kleindochter griezelige nep-tattoos op te plakken. Maar helaas liep dit toch iets anders dan dat ze gehoopt had, diezelfde avond kreeg Elizabeth namelijk een belletje van haar dochter.

Bezorgde dochter

Elizabeth heeft op TikTok een video geplaatst waar je haar hardhandig het masker van haar gezicht probeert te scrubben, zonder resultaat. Alles wat ze probeert, niets helpt! “Dan doe je een paar tattoo-stickers op je gezicht en die van het gezicht van je 7-jarige kleindochter om mee te doen met Halloween. En dan krijg je ineens een belletje van je dochter met de vraag hoe de tattoos er weer af gaan”, vertelt de vrouw tegen haar volgers. Oh no!

Lees ook:
Hilarisch! TikTokker maakt wel héle bijzondere sleutelhangers

‘Ik heb morgen een vergadering’

De Britse vrouw, die ondertussen al een paar dagen met de nep-tattoos rondloopt, heeft geen antwoord voor haar dochter en deelt dit op TikTok. “Shitzooi, ik heb morgen ook gewoon vergaderingen”, roept ze nog met frustratie naar de camera. Gelukkig voor haar is de video viral gegaan en hebben al veel mensen in de comments gereageerd met tips en tricks om het Halloween masker eraf te krijgen. Succes!

View post on TikTok

 

Beeld: pinterest