Films & Series

Dit zijn de 12 vrijgezelle mannen die mee doen aan Prince Charming

vrijgezelle-mannen-prince-charming

Het is bijna zover! Nog twee weekjes wachten en dan kunnen we het derde seizoen van Prince Charming kijken op Videoland. De 30-jarige Diego González-Clark zal tegenover deze 12 vrijgezelle mannen komen te staan tijdens zijn deelname aan Prince Charming.

Bart

De 27-jarige Bart is de vrolijke noot van de groep. Hij houdt van het goede leven, is creatief en houdt niet van stilzitten. Geen wonder dus dat hij vaak in de sportschool staat om zijn ei kwijt te kunnen. Bart is loyaal en staat altijd voor zijn vrienden klaar, iets wat hij ook belangrijk vindt in een romantische relatie. Betweterige types, daar houdt hij niet van.

Cyrano

De 32-jarige Cyrano woont in Almere en werkt als store manager bij een sneakerwinkel. Hij is dan ook een echte sneaker head met meer dan 200 paar sneakers in huis, een collectie die maandelijks wordt aangevuld. Cyrano is snel verliefd, maar dat maakt hem niet minder kieskeurig: te laat komen, vieze schoenen dragen en arrogant zijn, zijn afknappers voor hem.

Davin

De 35-jarige Davin is een harde werker en heeft als doel financieel vrij te zijn. Hij heeft onlangs zijn eerste Amsterdamse huis gekocht, dus timmert al flink aan de weg. Hij is meertalig, reislustig en heeft een voorliefde voor Japan. Davin houdt van open communicatie en zoekt dit ook in een partner, goede communicatie is voor hem het aller belangrijkst.

Edo

De zachtaardige 32-jarige Edo heeft altijd het beste voor met iedereen, maar is ook niet bang om zijn mannetje te staan. Hij is een enorme dierenliefhebber en zijn Franse Bulldog/mopshond mix is momenteel zijn grote liefde. Daarnaast zijn zingen, muziek en het christelijke geloof erg belangrijk voor hem. In een relatie vindt hij intelligentie, humor en zorgzaamheid belangrijk.

Gürsay

De 25-jarige Gürsay is heel eerlijk, houdt van humor en is direct – vooral op zakelijk gebied, maar ook in zijn privéleven. Gürsay is opgevoed met het idee dat je moet werken voor je geld en dat doet hij dan ook met maar liefst drie eigen ondernemingen.  Als de tijd het toelaat, reist hij graag en viert hij vakantie op Ibiza. Zijn ideale partner is iemand die weet waar hijzelf staat in deze maatschappij.

Joep

Joep van 31 is een echte familieman en is heel ondernemend. Hij neemt graag het initiatief om vrienden of familie bij elkaar te brengen door iets leuks te organiseren. Hij is erg muzikaal en speelt saxofoon, klarinet én piano. Daarnaast ontwerpt en schetst hij graag. Zijn ideale man heeft mooie sprekende ogen, maar belangrijker vindt hij het dat iemand niet te veel met zichzelf bezig is.

De tekst gaat verder onder de video

View post on Instagram
 

Joey

De 31-jarige Joey is maatschappelijk betrokken. Politiek en duurzaamheid houdt hem bezig: hij draagt graag bij aan een betere samenleving. Toen hij van zijn dorp naar de grote stad Rotterdam verhuisde, bloeide hij helemaal op. Naast het stadsleven houdt hij ook van de natuur, dat biedt hem rust. Joeys ideale partner is iemand met een krachtige uitstraling, iemand die geen grijze muis is.

Jordie

Bij de Utrechtse Jordie staan gezelligheid, zijn sociale leven en hechte vriendenkring op nummer één. Hij kan temperamentvol zijn, maar houdt ook van kalmte en rust. Humor en creativiteit typeren de 25-jarige Jordie. In zijn vrije tijd gamet en schildert hij graag. In een partner zoekt hij iemand die hem tegengas kan geven en met hem samen een feestje van het leven wil maken.

Leroy

De 31-jarige Leroy runt zijn eigen online marketingagency. Zeg je social media, dan zeg je Leroy. Hij is enthousiast, vrolijk en zorgt altijd voor een gezellige sfeer. Leroy volgt zijn intuïtie, is ambitieus en kan best pittig zijn. Zijn potentiële prins moet daar wel een beetje weerstand tegen kunnen bieden.

Nick

Nick is van de Brabantse gezelligheid, hij is een echte sfeermaker en bijna altijd goedgehumeurd. De 25-jarige gaat een discussie niet uit de weg en overtuigt anderen graag van zijn mening, maar staat ook open voor die van anderen. Zijn droomman heeft een volle haardos en moet van nature lekker ruiken. Maar nog belangrijker, vindt hij maatschappelijke betrokkenheid.

Lees ook:
Vanaf déze datum begint het nieuwe seizoen van Prince Charming

Theo

De 34-jarige Theo is een échte fit boy met een aanstekelijke lach. Hij veel sport en probeert altijd een gezonde maaltijd klaar te maken. Naast zijn gezonde levensstijl heeft hij ook een nerdy side en houdt hij ervan om te gamen en Pokémons te vangen. Theo is een avontuurlijk type en gaat graag indoor skydiven en kitesurfen. Deze knappe kerel heeft een positieve kijk op het leven en zoek alleen nog een partner om dit mee te delen!

Rajeen

Ook de sociale, vrolijke en extroverte Rajeen is opzoek naar zijn grote liefde. De 33-jarige wereldreiziger heeft veel in het buitenland gewoond en kijkt hierdoor met een open blik naar de wereld. Hij zoekt voornamelijk diepgang in zijn partner en houdt er daarom ook van om samen lekker op de bank te ploffen met een goed boek of een documentaire. Zo af en toe kan je Rajeen wel op een feestje tegenkomen, maar heel wild wordt het niet.

Must reads 👀