Astrologie

Dit doe jij het liefst in je vrije tijd volgens jouw sterrenbeeld

vrije-tijd-sterrenbeeld

We hebben zo'n druk leven dat het soms ook fijn is om even wat tijd voor jezelf te maken, maar om iedere keer weer op de bank te gaan liggen als je eindelijk vrije tijd hebt wordt uiteindelijk ook een beetje saai. Heb jij geen inspiratie over wat je vandaag kunt gaan doen? Dit is wat jij het liefst in je vrije tijd doet volgens jouw sterrenbeeld! 

Dit doe jij het liefst in je vrije tijd volgens je sterrenbeeld

Yoga, een roadtrip of een mooie wandeling maken door de natuur er is genoeg wat je in je vrije tijd kunt doen, maar wat past er eigenlijk bij jou? Check het snel!

Steenbok (22 december – 19 januari)

De Steenbok is gek op hardlopen. Even wat frisse lucht! Doe dit niet alleen maar in je eigen buurt, maar ga er ook eens op uit in de mooie natuur. Zo wordt hardlopen een feestje, right?

Waterman (20 januari – 18 februari)

Watermannen kunnen hun vrije tijd het beste besteden door echt even hun hoofd leeg te maken. Even een momentje voor jezelf. Schrijf je gedachten op, doe aan yoga of ga sporten. Alles is goed, zolang je maar echt even offline van social media bent!

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen vinden het heerlijk om mensen om zich heen te hebben, dus spreek in je vrije tijd gezellig met je vrienden of familie af. Speel samen bordspelletjes of ga er lekker op uit met zijn allen!

Ram (21 maart – 19 april)

De Ram is gek op uitdagingen en daarom ben je in je vrije tijd vooral bezig met competitieve wedstrijden. Daarom is het leuk om een hardloopwedstrijd met jouw besties te organiseren of samen een estafette te doen. Wedden dat iedereen dat leuk vindt? Daarnaast heeft de Ram ook een groot hart, dus mocht je toch niet zo gek op sporten zijn? Dan is vrijwilligerswerk ook echt iets voor jou!

Lees ook
Déze edelsteen past het beste bij je volgens jouw sterrenbeeld

Stier   (20 april – 20 mei)

De Stier kan helemaal tot rust komen door even aan mindfulness te doen, hierdoor kun je de drukte van de afgelopen dagen een plekje geven en kom je echt even tot rust. Daarnaast mag je jezelf soms ook wel wat meer verwennen door te shoppen of je favoriete maaltijd te koken!

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Tweelingen vinden het fijn om in vrije tijd even volledig te kunnen ontspannen en dit kunnen zij het beste doen door een aantal yoga-oefeningen of door hun gedachtes even op papier te zetten. Hierdoor geef je je emoties namelijk een plekje en krijg je echt even rust in je hoofd. Dus pak dat yoga matje erbij en kom echt even tot rust!

Kreeft  (21 juni – 22 juli)

Voor de Kreeft is vrije tijd echt even een momentje van self care. Neem een bad, doe een maskertje op, lak je nagels en sluit de dag af met je favoriete serie en een lekkere snack. Heerlijk zo een dag zonder al die drukte, right?

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

In tegen stelling tot de Kreeft gaan Leeuwen helemaal los tijdens hun vrije tijd. Zo gaan ze niet met een maskertje in bad liggen, maar zingen en dansen ze er het liefst de hele dag op los. Hierdoor krijgt de Leeuw namelijk weer nieuwe energie.

Maagd (23 augustus – 22 september)

We weten natuurlijk allemaal dat Maagden gek is op opruimen en dat is ook wat zij het liefste doen in hun vrije tijd. Grote kans dat je huis daarna mega netjes is en je meteen een opgeruimd gevoel hebt in je hoofd! Win-win dus!

Lees ook
Dit zegt jouw sterrenbeeld over op wat voor type man je valt

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Weegschalen komen het beste tot rust als ze mediteren. Maak dus even iedere week tien minuten vrij om je hoofd leeg te maken en wij weten zeker dat dit wonderen voor je mentale gezondheid zal doen!

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

De Schorpioen komt het beste tot rust door te lezen. Kies een boek uit waar je iets van kan leren of bestel een roman waar je je helemaal in kan verliezen. Zo gaat de tijd ook lekker snel voorbij!

Boogschutter (22 november – 21 december)

De Boogschutter gaat het liefste een stuk wandelen in de natuur in zijn of haar vrije tijd. Hier kunnen zij namelijk echt even hun hoofd leeg maken zonder al te veel prikkels in hun omgeving.

Beeld: pinterest