Celebs

Dit is het nieuwe bekende vriendje van Riverdale’s Camila Mendes

Voor alle fans die hoopte dat Riverdale-sterren Camila Mendes (Veronica) en Charles Melton (Reggie) terug bij elkaar zouden komen, we have bad news for you! Camila is namelijk in love met een bekende YouTuber! 

Mysterieuze man

Op Instagram plaatste Camila gisteren een photodump met de tekst ‘life update’ erbij. Het was een carrousel aan willekeurige kiekjes uit haar leven. Maar het was niet zomaar een slideshow aan foto’s. We zagen namelijk twee keer een mysterieuze man voorbij komen!

Op de eerste foto waar de jongen op verschijnt is hij aan het spelen met het hondje van de Riverdale-actrice, Truffle. So cute! Op deze foto is zijn gezicht verstopt achter het hondje en kunnen we hem niet herkennen. En op de laatste foto zien we de twee samen zoenend in een weerspiegeling van een raam. Oeh la la! Ondanks dat het hier ook niet duidelijk is om wie het gaat, hebben de fans tóch kunnen ontrafelen wie deze mystery man is! Het gaat hier om de bekende YouTuber Rudy Mancuso!

De tekst gaat verder onder de foto

View post on Instagram
 

Lees ook:
Love is in the air! Déze beauty is de nieuwe vriendin van Lars Veldwijk

Liefde op de set

Voor veel bekende Hollywood koppels is de liefde ontstaan op de set. Zo ook bij Camila Mendes en haar ex Charles Melton tijdens het filmen van Riverdale. Nu is het bij de actrice dus wéér het geval! Rudy Mancuso en Camila spelen beide in de nieuwe romcom Música! De romcom is nog niet te zien, maar hij komt binnenkort exclusief op Amazon. Rudy zou je vooral moeten kennen van Vine en daarna is hij erg succesvol op YouTube geworden. Hij heeft ondertussen wel 7,5 miljoen abonnees en wel 13,5 volgers op Instagram! Wow! Dit is de knappe 30-jarige Rudy die Camila aan de haak heeft geslagen.

View post on Instagram
 
Beeld: instagram @camimendes