Celebs

Zien! Dit is de mooie vriendin van voetballer Teun Koopmeiners

Nicoline
vriendin-voetballer-teun-koopmeiners

Bij een knap Nederlands elftal horen natuurlijk ook knappe voetbalvrouwen die ze langs de lijn aanmoedigen. Zo heeft voetballer Teun Koopmeiners ook een hele mooie vriendin. Ook zo benieuwd wie ze is?

Teun Koopmeiners

Momenteel kunnen we de 24-jarige voetballer Teun Koopmeiners zien schitteren tijdens het WK in Qatar. Een jonge speler dus, maar Teun kon al op 7-jarige leeftijd naar Ajax! Echter hebben zijn ouders hem hier voor behoed: “Ze vonden mij op 7-jarige leeftijd nog te jong om daarin te stappen.” Teun heeft dus altijd bij zijn jeugdclub AZ in Alkmaar gespeeld, maar is vorig jaar overgestapt naar Atalanta Bergamo.

View post on Instagram
 

Stage bij AZ

Hoewel Teun al op vroege leeftijd aanvragen kreeg, is Teun blij zijn hele jeugd bij AZ te hebben gespeeld. Hier heeft hij namelijk zijn mooie vriendin Rosa Schmidt ontmoet. Ze studeerde aan het PCC Lyceum en ging daarna naar de Hogeschool van Amsterdam. Hier studeerde ze Human Resource Management waarvoor ze stage liep bij… drie keer raden… AZ! Hier hebben Teun en Rosa elkaar ontmoet, het lijkt wel een sprookje.

Lees ook:
Zien! Dit is de prachtige vriendin van voetballer Luuk de Jong

Rosa Schmidt

Rosa Schmidt is dus de ontzettend knappe vriendin van voetballer Teun Koopmeiners en heeft het waarschijnlijk druk met het supporten van haar liefje, maar dat is lang niet alles. Rosa is een hard werkende vrouw en werkt momenteel als recruiter Zorg & Welzijn bij het bedrijf Advitas. Rosa heeft de beauty and the brains! Verder kunnen we op de Instagram van Teun zien dat het stel enorm houdt van reizen en ze natuurlijk een knap koppeltje vormen samen!

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram: @teunkoopmeiners