Celebs

Zien! Dit is de knappe vriendin van voetballer Noa Lang

vriendin-voetballer-noa-lang

De 23-jarige Noa Lang maakt onderdeel uit van de selectie van het Nederlands elftal en speelt doorgaans als spits. Zijn doel is punten scoren binnen, maar ook buiten het veld. Nou, dat lukt Noa Lang wel! Kijk maar naar de ontzettend knappe vriendin van voetballer Noa Lang.

Noa Lang

Noa Lang kennen de meeste mensen als de Club Brugge-speler, maar sommigen kunnen hem ook kennen van zijn bijzondere transfer in 2013. In zijn jeugd maakte hij namelijk een gevoelige overstap van Feyenoord naar aartsrivaal Ajax, waar hij geen vrienden mee maakte. Maar hij heeft er wel een liefje aan overgehouden. Zijn vertrek naar Amsterdam heeft ervoor gezorgd dat hij in de hoofdstad zijn vriendin Blossom de Weerd tegen het lijf liep.

Blossom de Weerd

En de twee zijn nog steeds heel gelukkig samen. Het is niet makkelijk om foto’s van het stel te vinden, Noa laat namelijk weinig mensen toe in zijn privéleven. En ook zijn vriendin Blossom ontwijkt liever de spotlights. Wel weten we dat Blossom de Weerd ook wel Blossom Blue wordt genoemd.

Lees ook:
Zien! Dit is de knappe vriendin van voetballer Stefan de Vrij

Zwanger

Vorige maand liet Noa Lang weten dat zijn vriendin Blossom in verwachting is van hun eerste kindje. Tijdens een van zijn voetbalwedstrijden deed de voetballer een voetbal onder zijn shirt. In de voetbalwereld is dat een welbekend gebaar om aan te geven dat je partner zwanger is. Ergens in 2023 zullen Noa Lang en Blossom Blue dus kersverse ouders worden. Congrats!

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram: @noano17

Must reads 👀