Celebs

Zien! Dit is de knappe vriendin van Frenkie de Jong

vriendin-voetballer-frenkie-de-jong

Nu het WK in volle gang is kunnen we volop genieten van het spel én onze Oranje Leeuwen natuurlijk. Ook dit jaar heeft Frenkie zijn plekje weer bemachtigd, maar wie is de number one support van Frenkie? Dat hebben we voor je uitgezocht. Dit is de vriendin van Frenkie de Jong.

Jeugdliefde

Frenkie is al sinds zijn middelbare school periode samen met zijn mooie vriendin Mikky Kiemeney. Ze zijn dus het perfecte voorbeeld dat een jeugdliefde meant to be kan zijn. Inmiddels is het stel zelfs verloofd. Frenkie heeft afgelopen zomer Mikky ten huwelijk gevraagd en schreef op Instagram: “I can’t wait to spend the rest of our lives togehter, She Said Yes.” Cute!

View post on Instagram
 

Mikky Kiemeney

Mikky Kiemeney is dus vooral bekend als de knappe vriendin van profvoetballer Frenkie de Jong, maar er is nog zoveel meer over Mikky te vertellen. Zo weten we dat de blonde dame op 17 april 1998 geboren is, wat betekent dat ze nu 24 jaar oud is. Weten we dat ze onlangs haar eigen kledinglijn gestart is genaamd MIKKY KI waar ze het momenteel erg druk mee heeft én vindt ze tussendoor ook nog eens tijd om actief te blijven op de socials. Veel ballen om hoog te houden voor Mikky, maar tijd voor Frenkie heeft ze altijd en Frenkie ook voor haar. De twee vormen een powercouple en een voorbeeld voor velen.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Zien! Dit is de knappe vriendin van voetballer Matthijs de Ligt

Break

Ook Frenkie en Mikky hebben pieken en dalen gekend in hun relatie. Ze kennen elkaar immers al zo lang. Na een relatie van drie jaar besloot het stel op hun 18de om voor een half jaar een break te nemen. Ze moesten elkaar opnieuw leren ontdekken, en erachter komen wat ze ook alweer zo leuk vonden aan elkaar. Zo gaf Mikky aan dat ze erachter wilde komen of Frenkie echt de ware is voor haar. We weten allemaal wat de conclusie was van de break. Ze zijn meant to be en willen hun liefde voor elkaar vieren met een huwelijk. Wanneer dit plaats zal vinden is nog niet bekend, maar wij kunnen nu al niet wachten op de kiekjes!

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram: @frenkiedejong

Must reads 👀