Celebs

Zien! Dít is de nieuwe vriendin van Outer Banks-acteur Chase Stokes

vriendin-outer-banks-chase-stokes

Waar Outer Banks acteur Chase Stokes voorheen nog met tegenspeelster Madelyn Cline ging, loopt hij nu hand in hand met een andere mooie dame de rode loper op!

Chase Stokes

De 30-jarige Chase Stokes kennen we allemaal door zijn geweldige rol als John B in de populaire Netflix-serie Outer Banks. Waar alle meiden wegzwijmelen wanneer hij weer in beeld komt, gaat het in zijn échte liefdesleven ook zeker niet slecht. Helaas hebben we dus slecht nieuws voor alle fans, Chase Stokes gaat niet meer als single door het leven! De Outer Banks acteur schittert samen met zijn nieuwe vriendin op de rode loper.

Dit is niet de eerste openbare relatie van Chase sinds hij een bekende Hollywood-ster is. Hiervoor datete hij namelijk met tegenspeelster Madelyn Cline. Zij leerde elkaar kennen op de set van de hitserie Outer Banks en nog vóór de eerste afleveringen te zien waren, gingen de dating geruchten al rond. De twee hebben anderhalf jaar heel gezellig gehad, maar helaas liep de relatie uiteindelijk toch stuk. Gelukkig voor Chase is hij nu happy in love met een andere prachtige dame.

Nieuwe vriendin

Vorig jaar werd Chase voor het eerst gespot met een lover aan zijn zijde. Afgelopen maand in een interview met ‘Today’ bevestigde de Outer Banks acteur dat Kelsea Ballerini inderdaad zijn nieuwe vriendin is! Ahw! De love birds zijn ondertussen al meerdere keren samen gezien, maar nu maken zij hun relatie nóg officiëler en stappen samen de rode loper op. Kelsea mocht dicht jaar voor de derde keer op rij de CMT-Awards presenteren. Chase moest hier als supportive boyfriend natuurlijk wel bij zijn! De twee staan op elke foto met een brede glimlach, ze zien er uit als een gelukkig stelletje.

View post on Instagram
 

Lees ook:
OMG! Om déze bizarre reden hoort Chase Stokes niet in Outer Banks

Voordat Kelsea de handsome Outer Banks acteur aan de haak had geslagen, was zij getrouwd met Morgan Evans. In 2022 gingen zij na vier jaar getrouwd te zijn geweest uit elkaar. Al snel volgde de relatie met Chase, het duurde namelijk nog geen twee maanden voordat zij voor het eerst met hem gespot werd. Wij hopen nog veel van dit kersverse koppel te mogen zien!

View post on Instagram
 
Beeld: netflix

Must reads 👀