News

Dit is de vriendin van Expeditie Robinson-hunk Floris Göbel

vriendin-expeditie-robinson-floris-göbel

Slecht nieuws voor alle ogen die op de knappe Floris Göbel gericht waren. De jonge Expeditie Robinson-deelnemer is the talk of town, maar met zulke looks (en een leuk karakter) blijf je natuurlijk niet lang single. Dit is de vriendin van de bioloog.

Floris Göbel

Expeditie Robinson is alweer een poosje bezig en de kijkers hebben al sinds dag één hun ogen gericht op Floris Göbel. Deze jonge bioloog heeft niet alleen een goed stel hersens, maar ook eens een hele knappe kop. Tijdens zijn deelname heeft hij al heel wat vrouwenharten weten te veroveren door het beeldscherm heen. Toch moeten we de ladies teleurstellen, want Floris Göbel heeft een bloedmooie vriendin.

De 26-jarige kandidaat is niet onbekend in de mediawereld. Je zou hem kunnen herkennen van de talkshow HLF8, waar hij geregeld te gast was om zijn dierenkennis te delen. Hier liet hij de meest bizarre dieren en kriebelbeestjes zien aan tafel. Ook heeft hij samen met Britt Dekker het online programma DierenpraatTV mogen presenteren en helpt daarnaast graag een handje mee bij de dierenambulance. Deze duizendpoot deelt met veel liefde zijn grote passie voor dieren op verschillende social media platformen. Zo zien we op TikTok de leukste dierenfilmpjes en op Instagram een kijkje van zijn dagelijkse leven. Hoe hij hier allemaal tijd voor heeft, geen idee! Maar wat we wel weten, deze hunk is hét gespreksonderwerp bij de Expeditie Robinson-fans.

In Expeditie Robinson

Hoewel Floris bij de kijkers overduidelijk de aandacht heeft getrokken, doet hij zijn best om in het spel onder de radar te blijven. Inmiddels zijn de deelnemers aangekomen tot de samensmelting en heeft hij tot zover zijn hoofd onder water gehouden. Hoewel andere kandidaten in Expeditie Robinson graag haantje-de-voorste zijn en de spotlight pakken, heeft Floris een slimme tactiek te pakken. De jonge avonturier houdt alles goed in de gaten en wie weet haalt hij hier mee wel de finishlijn.

Zoals we allemaal wel weten draait het bij Robinson zeker niet alleen om de proeven en fysieke kracht. Een scherpe blik, een strategische benadering en een goede mentale veerkracht kan je al een heel eind brengen. We gokken dat Floris nog wel een aantal afleveringen meegaat en dat zullen alle vrouwelijke kijkers vast niet vervelend vinden. Helaas voor deze vrouwen moeten we iets mededelen; Floris Göbel heeft een vriendin.

View post on Instagram
 

De vriendin van Floris Göbel

Zo een hunk als Floris Göbel blijft natuurlijk niet lang single en zijn knappe vriendin is hier het levende bewijs van. Merel Udink is degene die het hart heeft weten te veroveren van deze jonge Freek Vonk. De Robinson heeft heel wat overeenkomsten met zijn lover. Merel is namelijk ook als presentator te zien op YouTube. Hier is zij het gezicht van de serie Vesting Verhalen, wat je op het kanaal van Andere Tijden kunt kijken. Ondanks de blonde lokken is deze jonge dame zeker niet dom! Naast haar werk als presentator is ze ook afgestuurd als historicus en werkzaam als producer en redacteur bij NTR.

Het liefdeskoppel is inmiddels al zes jaar gelukkig samen en er komen dan ook regelmatig schattige kiekjes voorbij op het Instagram-account van Merel. So cute!

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
Beeld: expeditie robinson