Celebs

Dit is de knappe vriend van K3-zangeres Hanne Verbruggen

vriend-hanne-verbruggen

Hanne Verbruggen kennen we als zangeres van de meidengroep K3. Maar wat weten we nog meer over Hanne? Nou, we weten dat Hanne al sinds 2018 verloofd was met haar grote liefde. We vertellen je daarom alles over Jorn Sarens, de vriend van K3-zangeres Hanne Verbruggen.

K3 zoekt K3

Hanne Verbruggen won haar plekje in de populaire meidengroep tijdens de talentenjacht K3 zoekt K3, waarin de drie dames die voorheen K3 vormden opzoek gingen naar hun opvolgers. Dat werd dus Hanne Verbruggen. Een doodnormale communicatiemanagement studente die als kind al droomde van een carrière als zangeres. Inmiddels staat ze samen met Marthe de Pillecyn en Julia Boschman op het podium haar droom te vervullen.

Vriend

Jorn Sarens leerde Hanne Verbruggen kennen bij de scouting en vond haar wel heel erg leuk. Inmiddels zijn de twee al sinds 2011 happily in love en sinds 2018 verloofd. Tijdens een vakantie in Portugal vroeg Jorn zijn grote liefde ten huwelijk, maar zoals we allemaal weten kwam corona even tussen wegen.

Lees ook:
Temptations’s Rodanya haalt uit naar ex-vriend Morgan

Trouwen

Velen denken dat de bruiloft er dus nog niet van is gekomen, maar in december 2020 maakte Hanne bekend in het geheim te zijn getrouwd. Wanneer het koppel precies getrouwd is, is niet duidelijk. Ze waren destijds al twee jaar verloofd. In die periode gaf Hanne aan dat de bruiloft er nog niet van was gekomen door gebrek aan tijd. Zo vertelde Hanne in een interview met het blad Story: “Ik fantaseer soms ‘s nachts al over onze trouw. Jorn en ik hebben nog steeds geen datum geprikt. In 2020 en 2021 zal het ook niet meer lukken, vrees ik.” Ze had haar volgens dus mooi op een dwaalspoor gebracht, maar zijn stiekem al sinds 2020 ‘Mr & Mrs’. Een mooi stel samen!

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram: @hannecarry__

Must reads 👀