Astrologie

Dit heeft de volle maan van september 2023 voor jou in petto

volle-maan-september-2023

Wanneer het volle maan is merken we dat allemaal. Voor de een is het goed voor hun mentale gesteldheid en de ander heeft het juist wat zwaarder rondom deze periode. De volle maan in september komt bijna om de hoek kijken en hier lees je alles wat dit voor jou betekent.

Volle maan in september

De volle maan in september komt laat dit jaar. Aan het einde van de maand is het dan zover en komt de zogenaamde Oogstmaan ons leven beïnvloeden. Deze bijzondere maan heeft deze naam niets voor niks gekregen. Deze maan komt namelijk meerdere avonden op rij bijna op het exacte tijdstip op, dit is rondom zonsondergang. Decennia terug in de tijd merkten de boeren dit op en dit gaf hen extra (maan)licht op een dag om hun oogst af te maken voordat de herfstvorst eraan kwam.

Op 29 september 2023, stipt om 11:58, is de maan volledige rond en in het teken van het sterrenbeeld Ram. Dit vuurteken heeft veel karakteristieke eigenschappen, dus wat zal dat precies betekenen voor de rest van de dierenriem?

Koppig en eigenwijs

Dankzij het koppige teken Ram, kan bij iedereen hn eerlijkheid en eigenwijsheid in de weg te komen te staan in de relaties met vrienden, familie en lovers. Nu dit vurige sterrenbeeld in het middelpunt staat bij de volle maan van september, kan je rekenen op een paar mentale breakdowns en vind je het soms lastig om je gevoelens op de juiste manier te uiten. Maar maak je niet te druk, want er komen ook een hoop mooie dingen aan.

Dit betekent het voor jou

De aardetekens; Steenbok, Stier en Maagd mogen zich voorbereiden op een grote en belangrijke beslissing. Schiet niet direct in de stress, want dit levert alleen maar goede dingen op. Er komt een verrassende twist in je woonsituatie of een once in a lifetime kans in je carrière. Verandering is goed! Helaas geldt dit niet voor alle sterrenbeelden. Doordat de maan in het teken van Ram staat, hebben de vuurtekens de meeste zorgen in deze periode. Houd het hoofd koel en probeer discussies uit de weg te gaan. Je wil niet dat deze uitlopen tot verhitte ruzies.

De Oogstmaan heeft daarentegen wel weer een goede invloed op Schorpioen, Kreeft en Vissen. Deze sterrenbeelden laten zich inspireren door hun dierbaren. Dit kan voor veel positiviteit zorgen in de toekomst en geluk in het liefdesleven. Niet alleen de gevoelige watertekens, maar ook de luchttekens zullen een boel romantiek over zich heen krijgen. Ga jij eindelijk een stap verder met je crush of stijgen de temperaturen in de slaapkamer van jou en je lover? Hoe dan ook, de passie spat er vanaf. Oeh la la! 

Beeld: pinterest