Astrologie

Dit heeft de volle maan van november 2023 voor jou in petto

DAGHOROSCOOP-ROOD

Er komt weer bijna een volle maan aan. De volle maan van november, ook wel de Bevermaan genoemd, staat in het teken van de Tweelingen en wij vertellen wat je er deze keer van kan verwachten.

De volle maan van november 2023

Het is weer bijna zover: er komt weer een volle maan aan. De volle maan van november 2023 staat op 27 november, om 10.16 uur het hoogst aan de lucht. Deze keer staat ‘ie in het teken van de Tweelingen en deze maan wordt ook wel de Bevermaan genoemd. Wij gaan je uitleggen waar deze naam vandaan komt en wat jij van deze volle maan kunt verwachten!

De Bevermaan

Goed, de volle maan van november wordt dus ook wel de Bevermaan genoemd. Waar komt deze naam precies vandaan? November is dé maand waarin voor bevers de tijd aanbreekt om te schuilen in hun burchten. De afgelopen periode zijn deze diertjes namelijk druk bezig geweest met voedsel verzamelen en nu hebben ze dus genoeg om de winter door te komen. De Bevermaan wordt ook wel de Vortsmaan of de Gravende Maan genoemd. Op zich ook wel logische benamingen.

Wat brengt de volle maan teweeg?

Iedere volle maan brengt weer andere dingen met zich mee. Deze maand staat nieuwsgierigheid centraal. Dit is hét moment om nieuwe kansen aan te pakken en nieuwe doelen te stellen. Dit zal alleen niet zonder slag of stoot gaan. Je zal het een en ander aan obstakels wel tegen komen, maar dat hoort erbij. Je voelt de drang om iets te veranderen. Is het misschien tijd voor een nieuwe baan? Of om een nieuwe relatie aan te gaan? Alleen jij kan het weten. Pak de kansen die deze periode op je pad komen.

Dit merkt ieder teken van de volle maan van november

Niet alleen op de mens in het algemeen heeft de volle maan een groot effect, ook op de individuele sterrenbeelden. Zo zullen de vuurtekens (Ram, Leeuw en Boogschutter) een enorme meevaller krijgen op financieel gebied. Misschien heb je deze maand wel meer geld verdiend dan je had verwacht, of word je beloond met een lading geld. Ook gaat het met jullie carrière heel goed de komende tijd.

Met de aardetekens (Stier, Maagd en Steenbok) zal het de komende tijd ook goed gaan. Je merkt dat je goed in je vel zit en het wordt steeds makkelijker om voor je eigen geluk te kiezen. Keep it up!

Voor de watertekens (Kreeft, Schorpioen en Vissen) verloopt de komende periode net wat anders. Jullie zitten voornamelijk in je eigen wereld en het is voor jullie heel belangrijk om je nu op jezelf te focussen. Zet jezelf op de eerste plaats en let op je well being!

Als laatste gaan de luchttekens (Tweelingen, Weegschaal en Waterman) een hele fijne periode tegemoet. Alles lijkt een beetje vanzelf te gaan en de meeste dingen verlopen volgens plan. Voor jullie is dit dé periode om inspiratie op te doen, maar ook om romantische relaties aan te gaan of te versterken!