Astrologie

De volle maan van november 2022 staat in Stier

volle-maan-november

De volle maan van november komt al bijna om de hoek kijken. Op 8 november 2022 zal de volle maan in het sterrenbeeld van Stier staan en dít is wat dat kan betekenen voor jou!

Bevermaan

In deze tijd van het jaar gaan de bevers in hun burchten schuilen, nadat ze genoeg voedsel hebben ingeslagen voor een lange koude winter. Vandaar dat de volle maan in november ook wel de ‘Bevermaan’ genoemd wordt. Maar dit jaar gebeurt er wel iets héél bijzonders met de volle maan. Op 8 november 2022 is er namelijk ook sprake van een totale maansverduistering, dit geeft de maan een roodachtige tint. Zo veranderd de symbolische Bevermaan in de zogenoemde Bloedmaan.

Chaotische energie

Over een paar dagen zullen wij dus te maken krijgen met een volle maan én een maansverduistering, en dit alles in het teken van de Stier. Deze combinatie neemt aardig wat chaotische energie met zich mee. Volgens astroloog Desiree Roby Antila heeft deze zeldzame verschijning een bijzonder effect op ons allemaal. “Deze zeldzame volle maan maakt dat we sneller beslissingen moeten nemen dan we willen, en we zullen ontdekken dat iets in ons leven meer aandacht nodig heeft om verder te kunnen.”

Ook legt Antila uit dat we door de combinatie van de Bevermaan en maansverduistering stappen zullen zetten die we anders nooit hadden gedurfd. “Maansverduisteringen helpen ons met de bewustwording van de invloed van anderen. En de Bevermaan en maansverduistering samen kunnen je uit je comfort-zone duwen om te groeien.”

Deze sterrenbeelden merken het meeste effect

De volle maan van november 2022 brengt sterkte energieën met zich mee. We zullen er allemaal wel wat van merken, maar deze vier sterrenbeelden in het bijzonder zullen het effect het meeste voelen. Volgens astroloog Liz Simmons krijgen Leeuw, Waterman, Schorpioen en Stier te maken met onvoorspelbare, maar wel voorbestemde veranderingen.

Het zou volgens Simmons goed zijn om te ontdekken wat er tijdens deze bijzondere volle maan allemaal aan het licht komt. “Normaal gesproken houden deze ‘vaste’ tekens niet van chaotische verandering, maar de maansverduistering kan hen aanmoedigen om uit hun comfort-zone te stappen” aldus de astroloog. Ze geeft ook nog een advies mee voor deze vier sterrenbeelden: “Onthoudt dat je meer stabiliteit en zekerheid aan de andere kant kan vinden.” Happy Bloodmoon!

Beeld: pinterest