Astrologie

Dít wil je weten over de volle maan van maart 2023

volle-maan-maart-2023-juli

Op 7 maart is het weer zover, dan is het weer volle maan. En deze keer staat hij in het teken van het sterrenbeeld Maagd. Benieuwd wat je kan verwachten? Lees dan vooral snel verder!

Volle maan maart 2023

Het is weer bijna zover! Op 7 maart is er weer een nieuwe volle maan! Deze keer staat die in het teken van het sterrenbeeld Maagd. Om 13.40 uur staat de maan het hoogst aan de lucht. Maar wat kun je precies verwachten van deze volle maan?

Worm Maan

Deze volle maan is niet zomaar een volle maan, traditioneel gezien wordt deze namelijk de Worm Maan genoemd! Dit komt doordat regenwormen normaal gesproken rond deze tijd de grond uitkomen, omdat de aarde dan begint te ontdooien. De lente dus staat om de hoek!

Dít kun je verwachten

De seizoenswisseling is niet het enige dat deze volle maan met zich meebrengt. De komende tijd zul je namelijk veel verschillende kansen krijgen. Daarom is dit het perfecte moment voor wat zelfevaluatie. Ben je echt gelukkig? Vind je je werk leuk? Ben je blij met de mensen om je heen? Je krijgt de kans om jezelf nog beter te leren kennen, waardoor je ook goed in staat bent om beslissingen te nemen.

Verschillende sterrenbeelden

De volle maan van maart staat in het teken van het sterrenbeeld Maagd. En net als bij iedere volle maan, heeft ook deze op ieder sterrenbeeld weer andere effecten. Ben jij een waterteken? Dan zul je merken dat je intuïtie flink verscherpt wordt. Ook staat er een flinke dosis kalmte en zelfvertrouwen voor de deur. Ineens is jouw beeld voor de toekomst heel duidelijk.

Ook luchttekens pikken wat mee van deze kalmte. Je doet alles wat rustiger, waardoor je jezelf de ruimte geeft om positief te blijven denken. Ook als alles ineens in het water valt. De komende periode zal je gefocust zijn op je carrière en komen er veel kansen op je af.

Voor de aardetekens wordt dit een hele fijne periode. Je hebt een tijdje niet goed in je vel gezeten, maar bent inmiddels weer helemaal de oude! Emotioneel gezien voel jij je stabiel en je hebt een positieve instelling. Hiermee zul je veel dingen bereiken waar je hard voor gewerkt hebt!

Ben jij een vuurteken? Dan zul je deze periode wat voorzichtiger moeten zijn. Vooral als het gaat om problemen op je werk. Probeer rustig te blijven en tel tot tien als je merkt dat je uit emotie gaat handelen. Blijf professioneel. Er staan een aantal geweldige dingen op je te wachten!

Beeld: pinterest

Must reads 👀