Astrologie

Het is weer zover: de volle maan van juni komt eraan

volle maan juni 2023

Dit jaar staat de volle maan van juni 2023 in het teken van de Boogschutter. Recht daartegenover staat de zon in het teken van de Tweelingen. Op 4 juni om 5:41 uur, ontstaat er een spanning tussen deze twee tekens. Wij vertellen je wat de volle maan in juni 2023 voor je gaat betekenen.

Volle maan juni 2023

De volle maan van juni 2023 is in aantocht, deze keer staat hij in teken van de Boogschutter. Kenmerkende eigenschappen van de Boogschutter zijn enthousiasme, expansie, filosofie en reizen. De maan staat vooral bekend om het vergroten van je kennis, dromen, kansen en ervaringen. Dit alles doet de Boogschutter met een filosofisch randje. Dit teken is namelijk op zoek naar de diepere betekenis achter alles wat er in de wereld gebeurt.

Boogschutter & Tweelingen

Natuurlijk heeft de volle maan ook weer invloed op de sterrenbeelden. Tegenover de volle maan van juni 2023 staat de zon in het teken van Tweelingen. Boogschutter en Tweelingen zijn echt het tegenovergestelde van elkaar. De Boogschutter zoekt continu naar de waarheid en Tweelingen vinden dit minder belangrijk. Dit luchtteken is meer gefocust op de dingen die dichtbij staan. Tweelingen vinden het belangrijk als iemand het nu naar zijn zin heeft, terwijl de Boogschutter op zoek is naar diepgang en een langetermijnvisie. Tweelingen houden het in tegenstelling tot de Boogschutter graag luchtig. Het is een sociaal teken, maar echte diepgang kan Tweelingen lastig vinden. Dat maakt deze sterrenbeelden echte tegenpolen.

Toekomst plannen

De dagen rondom de volle maan van juni 2023 kunnen daarom nogal overweldigend aanvoelen. Je krijgt continu nieuwe plannen en ideeën. Probeer deze gedachtes voor jezelf te categoriseren. Bedenk goed wat gaat er over nu of over morgen. Schrijf al je plannen op en laat ze dan even links liggen. Je kunt nu het beste focussen op lange termijn. Welke plannen heb je? Waar wil je over een aantal jaar zijn? Denk groots, want alles is mogelijk als je er zelf in gelooft. Laat je inspireren door alles wat er in je opkomt. Dit is namelijk de manier hoe de Boogschutter het het liefst ziet.

Beeld: Pinterest