Astrologie

Dít kan je verwachten tijdens de volle maan van december 2022

volle-maan-december

Zet je schap girls, de volle maan komt er weer aan! Op 8 december staat de volle maan in Tweelingen. Benieuwd wat dit betekent voor jouw sterrenbeeld en wat kan je verder allemaal verwachten? Lees dan snel verder!

Koude maan

De volle maan van december 2022 wordt ook wel de ‘Koude maan’ genoemd. Dit komt natuurlijk door het ijzige en koude karakter van de maand december. Ook wordt deze volle naam wel eens de ‘Lange Nachtmaan’ genoemd. Dit komt doordat deze schijnt tijdens de langste nachten van het jaar.

Wat gaan we merken van de volle maan?

Het is tijdens deze volle maan belangrijk om je te omringen met vrienden en familie voor fysieke warmte. Ook is het zeker niet onbelangrijk om in alle rust te kunnen genieten van de knusheid die de decembermaand met zich meebrengt. Tijdens deze volle maan is het dan ook de perfecte kans om jezelf weer even op te laden. Zo zal je helemaal fris en fruitig het nieuwe jaar in gaan.

Volle maan in Tweelingen

De volle maan van december zal in het teken staan van Tweelingen. Dit sterrenbeeld staat bekend om zijn veranderlijkheid, wat vaak gepaard gaat met gevoelens van dualiteit en nieuwsgierigheid. Tweelingen zullen merken dat ze deze gevoelens willen uiten tijdens de volle maan. Probeer dit wel te communiceren met anderen, zodat er geen conflicten zullen ontstaan.

Het effect van de volle maan op de sterrenbeelden

Wat zullen de sterrenbeelden gaan merken van deze volle maand? De Ram zal tijdens de volle maan zijn authentieke zelf vinden, maar de Stier zal daar helaas iets meer moeite mee hebben. Gelukkig zullen er voor de Stier wel mensen zijn die hen daarbij willen helpen, neem die hulp ook aan.

Tweelingen hebben tijdens de volle maan meer tijd nodig om na te denken. Ze kunnen zichzelf soms wegcijferen en hun eigen behoeftes vergeten. De Kreeft mag juist meer stil gaan staan bij wat hij al heeft bereikt. Geef jezelf af en toe even een schouderklopje! De Leeuw voelt zich tijdens de volle maan extra zelfverzekerd en heeft daarom de ruimte om anderen om hem heen steun te bieden.

Maagden hebben vooral ontspanning en rust nodig tijdens de volle maan. Ze zullen de batterij weer even moeten aanvullen. Voor de Weegschaal hebben we goed nieuws. Het is écht even tijd om aan jezelf te denken, verwen jezelf eens. Het mag!

Voor de Schorpioen staan tijdens de volle maan vrienden en familie op één, breng daarom veel tijd met ze door! De Boogschutter zal tijdens de volle maan het beste zijn overwinningen kunnen vieren. Dat heb je verdient!

Steenbokken zullen zich tijdens de volle maan van december misschien wat gespannen voelen, maar je bent zeker niet de enige. Voor de Waterman is deze volle maan een belangrijke. Je zult namelijk lastige beslissingen moeten nemen. Oei! En als laatste de Vissen. Let wat minder op anderen en focus je meer op jezelf. Dan gaat het helemaal goed komen.

Beeld: pinterest