Astrologie

Het is weer zover! Dit zul je merken van de volle maan in april 2023

volle maan in april

Dit jaar staat de volle maan helemaal in het teken van de Weegschaal. Op 6 april om 06:37 uur om precies te zijn komt de volle weer tevoorschijn in de lucht. Wij vertellen je wat van de volle maan in april 2023 zal merken.

Roze maan

De volle maan van april 2023 is in aantocht, deze keer staat hij in het teken van Weegschaal. Deze april-maan wordt vaak ook de ‘Roze maan’ of ‘Lente maan’ genoemd. En nee, deze krijgt helaas geen roze kleur, maar de roze kleur wel voor van het begin van de lente. De lente is officieel al begonnen, maar de roze maan zorgt er dus voor dat dit nog duidelijker wordt.

Volle maan april 2023

Deze volle maan van april 2023 brengt ons veel positieve energie. Hij staat dan ook in het teken van harmonie en optimisme. Dan is dus wel even anders dan de vorige volle maan die vooral stimuleerde om te kijken wat je nu écht wil in het leven. Maar dit keer is het tijd om aan nieuwe plannen te gaan werken. Probeer je niet te veel te laten leiden door al je emoties en ga af op je intuïtie.

Sterrenbeelden

Ook de sterrenbeelden zullen weer veel invloeden krijgen van deze volle maan. Vooral de Boogschutter, Ram en Leeuw zullen meer zelfvertrouwen krijgen en vaker voor zichzelf durven opkomen.

De aardetekens, Steenbok, Maagd en Stier, gaan een avontuurlijke periode tegemoet. Er is namelijk meer in het leven dan alleen maar werk of school. Probeer daarom eens iets leuks te gaan doen, lekker spontaan. Maar let wel op dat je de juiste beslissingen maakt.

Tweelingen, Waterman en Weegschaal opgelet! Voor de luchttekens wordt het een bijzondere periode. Er hangt namelijk liefde in de lucht. Misschien loop je wel tegen die ene speciale persoon aan of als je een relatie hebt, dan wordt jullie band alleen maar sterker.

En als laatste de watertekens. Voor de Kreeft, Vissen en Schorpioen brengt deze volle maan een krachtige energie met zich mee. Gebruik je creativiteit om in deze periode een statement te maken. Iets waar je voor staat en trots op kan zijn.

Beeld: Pinterest