Astrologie

Wat heeft de volle maan van 12 augustus voor ons in petto?

volle-maan

Vrijdag 12 augustus krijgen we weer te maken met een volle maan. Deze keer staat hij in het teken van Waterman. Wij leggen je uit wat je van deze volle maan zal merken!

De volle maan van 12 augustus

Over vier dagen is het weer zover! Er staat weer een volle maan aan de hemel. Deze keer staat die in het teken van de Waterman en de zon staat in het teken van de Leeuw. Om 03:36 is deze het sterkst en als je goed kijkt zal je nog iets opvallen. Het is namelijk niet zomaar een volle maan, maar een volle supermaan! Hij lijkt dus extra groot. Dit is niet zomaar een supermaan, het is namelijk de Sturgeon Supersoon: de laatste supermaan van dit jaar.

Gevolgen voor je sterrenbeeld

Iedere volle maan heeft weer een ander effect op jouw sterrenbeeld. Deze keer staat de maan in het teken Waterman. De Waterman staat voor vrijheid en nieuwe dingen ontdekken. Ben jij dit sterrenbeeld? Dan zal augustus voor jou volledig in het teken staan van de liefde!

Ook de andere sterrenbeelden zullen zijn vruchten werpen van deze full moon. Zo zal de Ram ineens bomvol creativiteit zitten en wij raden aan dat je hier iets mee doet! Dit kan heel goed uitpakken. Ook voor de Stier zal deze maan gevolgen hebben: jij voelt een sterke verbondenheid met de mensen om je heen.

Ben jij een Tweelingen? Dan zal je merken dat jij veel sentimenteler en emotioneler bent dan normaal. Voor de Kreeft hebben we ook een advies: blijf trouw aan jezelf. Jij bent erg gevoelig en in deze tijd is het belangrijker dan ooit dat je bij jezelf blijft.

Voor de Leeuw is er goed nieuws: it’s your season, baby! Dit wordt dus een geweldige tijd voor jou. Deel die positieve gevoelens met anderen en kom in aanraking met jouw inner beauty.

Lees ook
Dit is waarom je slechter slaapt als het volle maan is

Ben jij een Maagd? Dan hebben wij een goede tip voor jou tijdens deze volle maan: stop met twijfelen aan jezelf. Je bent goed genoeg zoals je bent! Vooral in deze tijd kun je twijfelende gevoelens ervaren, maar dit is nergens voor nodig. De Weegschaal daarentegen heeft hier geen last van: mensen met dit teken zijn in deze periode volop bezig met het vieren van hun vriendschappen!

Net als voor de Leeuw, is dit ook voor de Schorpioen een goede tijd! Succes en roem liggen om de hoek voor jou. Maar als jij een Boogschutter bent, is het juist tijd om een stapje terug te doen. Maak wat tijd vrij voor self care en zorg goed voor jezelf!

Steenbok, are you there? Jij moet in deze periode goed naar je gevoel luisteren. Je komt voor een belangrijke beslissing te staan, waarvoor je je intuïtie moet volgen. En dat kun jij wel! Tot slot hebben we ook nog a piece of advice voor de Vissen: stop wat meer energie in je fysieke welzijn. Zorg goed voor jezelf, dat verdien je!

Bron: CosmopolitanBeeld: pinterest