Love

WOW! Door het eten van déze 7 voedingsmiddelen gaat je libido omhoog

Heb jij soms last van een laag libido? Dan kan dat liggen aan de voedingsmiddelen die je eet! Sommige etenswaren brengen jouw seksdrive namelijk omlaag, wat mega vervelend kan zijn. Gelukkig weten wij ook 7 voedingsmiddelen die jouw libido weer omhoog kunnen halen!

Deze 7 voedingsmiddelen geven jou een hoger libido

Als eerste is er natuurlijk niks mis met een laag libido, maar mocht je hier nou wat aan willen doen, dan kunnen deze 7 etenswaren ervoor zorgen dat jouw libido weer hoger wordt!

1. Honing

Honing staat al eeuwenlang bekend als een wondermiddel in veel verschillende culturen. Het is een hele sterke antioxidant met veel verschillende voordelen voor onze gezondheid. Ook helpt honing bij het behouden van een gezonde hormoonbalans, wat jouw libido ook een beetje op peil houdt. Daarnaast stimuleert honing je bloedsomloop, wat ook belangrijk is voor een goede vrijpartij ;).

2. Chocola

Dit is onze favoriete in het rijtje: chocola eten helpt namelijk om je libido omhoog te halen! Dagelijks een stukje chocolade eten helpt bij het verhogen van je seksdrive. In deze heerlijke snack zitten namelijk twee stofjes die jouw zin in seks verhogen. Tryptofaan is een stofje dat helpt bij de aanmaak van serotonine, een hormoon dat je gevoel van genot verhoogt. 2-Fenylethaanamine is een stofje waarvan de structuur heel erg lijkt op die van de stofjes die een sterke uitwerking hebben op het zenuwstelsel. Hierdoor maakt je lichaam meet dopamine, adrenaline en amfetamine aan, wat jouw seksdrive enorm kan bevorderen!

3. Aardbeien

De kleur van aardbeien verklapt het al: rood is de kleur van liefde én van lust. Maar dat is niet het enige voordeel van aardbeien. Er zit namelijk ook heel veel vitamine C in. Deze vitamine draagt bij aan het verhogen van je libido. Aardbeien met slagroom eten tijdens jullie volgende date is dan ook een goed idee ;).

4. Maca

Maca is een plant en wordt gezien als een echte superfood. In Peru eten ze al eeuwenlang maca als wondermmiddel voor energie en vruchtbaarheid. Maca draagt vooral bij aan het libido van mannen; het zou het aantal zaadcellen verhogen, wat een positief effect heeft ok de beweeglijkheid hiervan.

5. Oesters

Je hebt het fenomeen vast al wel eens gehoord: oesters verhogen je libido. En we hebben goed nieuws, dit klopt namelijk! Oesters zitten bomvol zink. Dit is een mineraal dat heel belangrijk is bij het aanmaken van testosteron. Bij zowel mannen als vrouwen helpt dit hormoon bij het verhogen van je libido. Ook helpt het eten van oesters bij het aanmaken van gezond sperma, wat kan helpen om vruchtbaarheid te bevorderen als jullie zwanger willen raken!

Lees ook
Wil je weten! Dit is wat jouw libido je vertelt over jouw persoonlijkheid

6. Avocado

Goed nieuws voor iedereen die net zo dol is op avocado als wij: ook avocado helpt namelijk bij het verhogen van je libido. Het eten van heerlijke guacamole, avocado sushi of toast met avocado kan jullie seksdrive verhogen. Dit komt doordat er heel veel vitamine E in avocado’s zit, wat goed is voor je vruchtbaarheid. Ook zit er veel vitamine B in; hier krijg je meer energie van.

7. Vijgen

Last but not least: ook het eten van vijgen kan bijdragen aan een hoger libido. Dit komt door de aminozuren die erin zitten, en dienen als afrodisiaca. Deze aminozuren helpen bij het aanmaken van hormonen die belangrijk zijn bij voortplanting. Ook staan vijgen erom bekend dat ze het uithoudingsvermogen van de man verlengen. Win-win!

Beeld: pinterest