News

Influencer Vivian Hoorn deelt verdrietig nieuws op Instagram

vivian-hoorn

Op Instagram deelde influencer Vivian Hoorn gisteren verdrietig nieuws. Ze laat in een bericht weten dat ze samen met haar vriend Rienk Welsink heeft besloten om een einde te maken aan de relatie.

Vivian Hoorn

Als je veel actief bent op social media, dan weet je vast wel wie Vivian Hoorn is. De Nederlandse influencer heeft inmiddels 624 duizend volgers op Instagram en deelt regelmatig updates over haar privéleven met haar volgers. Zo hebben we ook vaak foto’s voorbij zien komen van haar liefje Rienk, met wie ze al lange tijd samen is en samenwoonden op Ibiza. Maar op Instagram laat de influencer nu weten dat deze relatie helaas over is.

“Na jaren van liefde besloten we uit elkaar te gaan. Voor iedereen die te maken heeft met een break-up: we zitten hier samen in”, begint Vivian haar verhaal. “Deze pijn, ik was de intensiteit ervan vergeten. Ik ben de laatste tijd door zoveel emoties gegaan”, vervolgt Vivian. “En ook al is het voor het beste, het doet pijn.”

Nieuwe leven

Het voelt voor Vivian alsof er nu een nieuwe hoofdstuk van haar leven gaat beginnen. “Op het moment dat ik weer in Amsterdam landde, wist ik dat een nieuw leven begon. Een gevoel van paniek begon op het moment dat ik het vliegtuig verliet. Ik kon mijn adem en tranen niet bedwingen. Maar ik wist meteen dat dit het eerste hoofdstuk van mijn nieuwe boek zou zijn. Mijn nieuwe leven”, aldus Vivian. “Dus ik duwde mijn schouders naar achteren, rechtte mijn ruggengraat, kin omhoog en ontspande mijn gezicht. Ik luisterde naar mijn favoriete liedje en liep mijn nieuwe leven in.”

Lees ook:
Pip Pellens maakt het geslacht van eerste kindje bekend

“De tranen van verdriet en angst begonnen te stromen in tranen van vreugde. Ik voelde me trots omdat ik zo goed met dit moment omging. Ik wist dat ik door de jaren heen was uitgegroeid tot een sterke vrouw. En ik glimlachte omdat ik me realiseerde dat ik dit kan. In mijn eentje. Dit zijn slechts de allereerste pagina’s van een nieuw boek. En het wordt een prachtig boek”, sluit Vivian haar verhaal af.

View post on Instagram
 

Beeld: instagram: @vivianhoorn