News

Baby nieuws: Vita Cleo is bevallen van eerste kindje

vita-cleo

Degene die Vita Cleo op de voet volgen wisten al dat ze binnenkort zou gaan bevallen. Veel van haar volgers hielden haar Instagram dan ook goed in de gaten. En vandaag was het dan eindelijk zover. Vita Cleo is op 22 mei bevallen van haar zoontje. Dat nieuws deelde ze met al haar volgers door middels van deze mega lieve foto's op Instagram.

Vita Cleo Boers

Vorig jaar november maakte Vita Cleo Boers het goede nieuws bekend dat ze in verwachting was van haar eerste kindje. Samen met haar lover Roderick was ze net verhuisd, dus het was voor het stel de perfecte timing. “Ik kan het nog steeds niet geloven, maar IK BEN ZWANGER”, schreef ze destijds op Instagram. “Mijn allergrootste droom is uitgekomen om samen met de liefde van mijn leven dit magische hoofdstuk te beginnen.”

View post on Instagram
 

Lees ook:
Baby nieuws: Pip Pellens is in verwachting van eerste kindje

Louis Frank Lucas

En nu was het dan eindelijk zover. De influencer is bevallen van haar eerste kindje. “Hij is er! LOUIS FRANK LUCAS”, deelt de influencer vol trots op Instagram. “Geboren op zijn uitgerekende datum 22 mei 2023 om 08:03 uur”, gaat ze verder. Vita zit samen met haar vriend Roderick op een roze wolk. “We zijn intens gelukkig met z’n drieën”, aldus Vita.

View post on Instagram
 

Vita en Roderick krijgen mega veel felicitaties onder het bericht op Instagram. Haar zusje Elise Boers reageert ook onder de post. “Jaaa hij is zo lief en mooi! Zo trots op je! You did it.” En ook Chantal Janzen, Iris Enthoven en Britt Dekker feliciteren de kersverse ouders met de komst van hun eerste kindje. Wij wensen Vita en Roderick ook veel geluk met hun gezinnetje.

Beeld: Instagram: @vita.cleo

Must reads 👀