Celebs

Baby news! Influencer Vita Boers is zwanger van eerste kindje

vita-boers-zwanger

Hoera! Influencer Vita Boers heeft op Instagram samen met haar vriend Roderick bekend gemaakt dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje.

Nieuw huis gekocht

Onlangs nog heeft Vita Boers samen met haar vriend Roderick een nieuw huis gekocht in Amsterdam. En daar mogen ze heel trots op zijn, het is namelijk een droomhuis! “Wij hebben ons droomhuis gekocht. Wat was dit een geweldige zoektocht: van elkaar leren wat je belangrijk vindt in een huis tot aan het ontvangen van de sleutels. Wij gaan nu even aan de bubbels”, deelde de influencer op Instagram.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Baby news! Marieke Elsinga bevallen van eerste kindje

Zwanger van eerste kindje

En als je het huisje en het boompje hebt, dan hoort er natuurlijk ook nog een kindje bij. En daar was het stel het ook over eens, want Vita laat weten dat ze zwanger is. “Ik kan het nog steeds niet geloven, maar IK BEN ZWANGER”, deelt ze op Instagram. “Mijn allergrootste droom is uitgekomen om samen met de liefde van mijn leven dit magische hoofdstuk te beginnen. Ik kan niet wachten om dit avontuur met jullie te delen en daarom staat nu de eerste vlog online waarin we er zelf achterkomen + alle belangrijke momenten uit mijn eerste trimester”, aldus de influencer.

View post on Instagram
 

Reacties

Op Instagram krijgt Vita veel lieve reacties onder haar foto. De comment section staan dan ook vol met felicitaties en hartjesogen. “Zo leuk! Gefeliciteerd en samen met je zus preggers. Speciaal!”, schrijft Nienke Plas. “Ah lieverd geweldig”, reageert Jessie Jazz Vuijk.

Watch on YouTube

Beeld: instagram: @vita.cleo