Astrologie

Dit zijn de kenmerkende eigenschappen van het sterrenbeeld Vissen

eigenschappen-sterrenbeeld-vissen

Toen jij geboren werd was het hartje winter, maar dat betekent niet dat jij een ice queen bent. Alles behalve dat zelfs, Vissen! Je birthday valt dan wel tussen 19 februari en 20 maart, maar aan warmte in je hart heb jij geen gebrek. Je bent super gevoelig en staat altijd voor een ander klaar. Lees je mee met je eigenschappen, sterrenbeeld Vissen?

Gevoelig

Laten we maar beginnen met het meest bekende kenmerk van het sterrenbeeld Vissen: je bent super gevoelig. Zo kan het regelmatig gebeuren dat je ineens wat tranen moet laten als je iets ziet wat super naar is of wanneer iemand je rot behandelt. Emoties laten zich bij jou niet wegdrukken en dat is goed, want je kropt niets op. Je bent snel geraakt door iets van je meemaakt. Het voordeel hiervan is ook dat je een hele goede luisteraar bent. Door jouw gevoeligheid kan je je heel goed inleven in een ander. Daarom komen vrienden graag naar je toe als ze ergens mee zitten.

Mysterieus

Hoewel je er dus om bekend staat dat je je emoties niet uit de weg gaat, blijf je toch een beetje mysterieus, Vissen. Dit zorgt ervoor dat mensen je interessant vinden, maar je niet goed begrijpen. Je geeft niet snel alles prijs van je persoonlijkheid en that’s okay. Het duurt even voordat je een ander genoeg vertrouwt om diegene een kijkje in je hoofd te gunnen. Maar áls iemand je dan leert kennen, dan komt diegene tot de conclusie dat je een heel mooi mens bent.

Loyaal

Heeft iemand jou nodig voor hulp? Je stapt meteen op je fiets en gaat naar ze toe. Heb je mensen eenmaal in je inner circle toegelaten, dan ga je voor ze door het vuur. Hierdoor ben jij geliefd bij je vrienden en familie. Dus het komt wel eens voor dat jij bezig bent met het oplossen van problemen van een ander en dat je je eigen issues even parkeert. Dat kan af en toe natuurlijk, maar let er wel op dat je jezelf niet vergeet.

Impulsief

Omdat jij zo gevoelig bent, ga je regelmatig af op je intuïtie wanneer het om grote beslissingen gaat. Jij bent niet van de voors en tegens. Je checkt het liefst in bij jezelf en vraagt je dan af welke oplossing het beste bij je past. Klopt je onderbuikgevoel niet? Dan gaat het ook echt niet door. Het komt erg vaak voor dat je dingen doet, omdat het nu eenmaal goed voelt. Een uitleg heb je dan niet. No problem, want het klopt dan vaak ook nog, dat is mooi meegenomen.

Dromer

Klinkt het je herkenbaar in de oren dat je jezelf regelmatig tegenkomt in een hele gekke gedachtestroom waar maar geen einde aan lijkt te komen? Dan zou jij weleens het sterrenbeeld Vissen kunnen hebben. Wegdromen is één van je favoriete bezigheden. En met jouw levendige fantasie maak je dan ook echt wat mee. ‘Wat? Zei er iemand iets?!’

Vissen heeft hetzelfde sterrenbeeld als Albert Einstein, Jessica Biel, Daniel Craig, Bruce Willis, Drew Barrymore, Dakota Fanning en Adam Levine. Een mooi setje vorm je met een Kreeft, Schorpioen of een Waterman.

Beeld: pinterest