Fashion

Deze viral winterjas van HEMA scoor je nu met korting

viral-winterjas-hema-korting

HEMA stelt ons nooit teleur. Altijd goede kwaliteit producten en dan ook nog eens voor een fijn prijsje. Dit keer is deze prachtige warme winterjas in de korting en dat laten wij niet aan ons voorbij gaan!

HEMA gaat viral

We zijn allemaal bekend met het grappige TikTok-account van HEMA. De socialmedia crew doet er alles aan om bekendheid te maken en om klanten te trekken naar de winkel. Ze krijgen er op TikTok steeds meer fans bij. Ze hebben niet alleen hun creatieve content creators te danken aan de populariteit van de winkel, maar ook hun geweldige producten spelen een grote rol. De alleswinkel lijkt het steeds meer onder de knie te krijgen. Van de leukste hebbedingetjes voor in huis tot aan de fijnste cosmeticaproducten. Naast dat we je straks graag meer vertellen over de amazing winterjas van HEMA die viral is gegaan, laten we graag ook het volgende product zien.

Iedereens for you page stroomt vol met de nieuwe lipolies van de oer-Hollandse winkel. Dit is natuurlijk niet zonder reden! TikTokker Maroua Oulad en haar volgers zijn enthousiast over de nieuwe tubes. De olies zijn in drie verschillende kleuren beschikbaar. Licht roze, donker roze en een transparante gloss. En om dit nieuws nog leuker te maken, ze zijn 1+1 gratis! Je weet wat je te doen staat 😉

View post on TikTok

Winterjas voor een prikkie

HEMA, did it again! Deze winter hoeven we er niet koudjes bij te lopen, want dankzij HEMA kunnen we onszelf inpakken met deze beauty van een jas. Door de gewatteerde stof houdt het je in de koudste dagen nog warm en met de heerlijke hoge kool hoef jij je geen zorgen te maken over een verkoudheid. Daarnaast zit er ook nog eens een handige capuchon aan de jas. Deze is onmisbaar wanneer jij door de regen naar school of je werk moet fietsen. De ‘verstopte’ rits met knopen zorgt ervoor dat er geen wind door de jas heen komt en houd je lekker warm.

De stiksels geven een leuk effect aan de jas en onderaan zit ook nog een mooi splitje voor een betere vorm. Met deze heerlijke, zogenaamde ‘slaapzakjas’, kom jij de winter warm en stijlvol door! Wij begrijpen dan ook als geen ander dat deze fashionable winterjas van HEMA viral gaat. Iedereen wil hem hebben! Heb jij deze parel nog niet in handen? Dan moet je haast maken én dit is het perfecte moment. Momenteel zijn de jassen namelijk in de aanbieding. Nu betaal je geen € 70, maar voor een bescheiden bedrag van € 52,50 heb je hem aan de kapstok hangen. Dit koopje kan je in vier verschillende kleuren scoren. Draag jij het liefst alles zwart, dan weten wij wel welke jij kiest. Maar als het voor jou niet gek genoeg kan met de kleurcombinaties, dan raden we de roestoranje of zeeblauwe kleur aan.