Lifestyle

Met deze Vino2Go neem jij je glaasje wijn overal mee naartoe

vino2go-wijn

Een stranddag of een middag in het park op de planning staan? Dan neem je vast een hele voorraad mee. Leuke spelletjes, lekkere snacks, en voor de liefhebbers mag een flesje wijn vaak ook niet ontbreken. Maar helaas, wijn meenemen is niet zo heel erg handig. Daar komt nu verandering in, want met de Vino2Go kun je gemakkelijk je glaasje wijn gewoon meenemen!

Met deze ‘Vino2Go’ neem jij je glaasje wijn namelijk overal mee naartoe

NIX onder 18! Geen 18? Geen alcohol!

Meeneem beker

Een fles wijn mee, met daarnaast bekertjes… Niet zo heel handig. En om nou altijd glazen mee te slepen? Dat werkt ook niet optimaal. Dit wijnglas in meeneem verpakking daarentegen, maakt het allemaal al een stuk makkelijker. Vul je glas met wijn, sluit de verpakking van deze meeneem beker, en op locatie kun jij zonder geknoei van je glaasje wijn genieten.

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Lees ook
Wijn vergeten koud te zetten? Door dit trucje is het binnen no time koud!

Vino2Go

Beschikbaar in verschillende kleuren, houdt je wijntje op de juiste temperatuur en zorgt ervoor dat jij zonder vlekken aankomt bij de picknick of stranddag. Ideaal, niet? Je koopt het handige wijnglas via deze website, voor €11,95. Daarnaast ben je beter bezig voor het milieu, aangezien je die plastic wegwerpbekertjes niet meer mee hoeft te nemen. Win, win. Genieten maar!

Beeld: Firebox