Films & Series

OMG! Je kunt nu de villa van de populaire serie The White Lotus huren

villa-white-lotus-huren

Ben jij ook zo een fan van de HBO-serie The White Lotus? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Voel je net zo rijk als de personages en plan je volgende girlstrip naar de White Lotus villa.

The White Lotus

De fans van de populaire Netflix-serie The White Lotus weten natuurlijk direct over welke villa we het hebben, maar ook als je niet bekend bent met de show wil je hier echt wel een nachtje slapen!

In de serie The White Lotus volgen we een groep rijke lui die op een tropisch resort in Hawaï vertoeven. Ze zijn daar vanwege verschillende redenen. Een huwelijksreis, gevlucht of om gewoon even lekker te ontspannen. En deze personages maken het niet bepaald gemakkelijk voor het vriendelijke personeel die hen alleen maar een goede tijd gunt.

Ook in het tweede seizoen verblijven de personages weer op een heerlijke locatie! Ze brengen hun tijd door in het Italiaanse Sicilië in een enorme villa. En dit is dan ook dat prachtige pand wat jij voor je vriendinnen vakantie kan boeken bij Airbnb!

Lees ook:
No way: je kunt de villa van De Bachelor huren voor je volgende vriendinnen vakantie

Villa Tasca

The White Lotus villa vonden wij wat herkenbaarder dan Villa Tasca, maar dat is de échte naam van het royale sprookjespand. In de jaren 1500 gingen de deuren voor het eerst open en er kunnen acht gasten verblijven. Op de tuin van 20 hectare staat de villa, met daarin vier slaapkamers met elk een eigen badkamer.

De Italiaanse kunst, hoge plafonds en grote ramen zijn niet te missen. Het is een sprookje die tot leven komt. Tijdens je verblijf zul je je hier gegarandeerd een royal voelen! De villa is een traditioneel Italiaans erfgoed, met daar het welbekende zwembad (duh!). Maar hoeveel kost het om te verblijven in deze droomvilla?

Zoals je op de foto’s wel kunt zien, is het geen koopje! Als je in hartje zomer met je vriendinnen aan deze verfrissende pool willen liggen, zal je wel €5.500 per nacht mogen neertikken. Pffoe! Ondanks dat er maar acht officiële slaaplekken zijn, passen er natuurlijk veel meer gasten in! Dus nodig de hele familie dan ook maar uit en neem wat luchtbedjes mee 😉 Zo kan je de kosten nog een beetje beperken.

Beeld: hbo max | airbnb

Must reads 👀