Lifestyle

Deze vijf typische dingen doe jij als single vrouw wél na werktijd

TikTok is een heerlijke, vermakelijke app. Van dansjes tot memes, blunders, DIY-video’s, sketches, make-up tutorials, What I Eat In A Days tot thirst traps, het kan allemaal zo gek nog niet. Toch zagen wij laatst een vrij bijzondere video voorbijkomen waar wij ons als single ladies echt niet in konden vinden…

Deze vijf typische dingen doe jij als single vrouw wél na werktijd

In de video zien we hoe een vrouw thuiskomt van werk. Daarbij gebruikt ze ontelbare, nutteloze gadgets en is die routine eigenlijk net even te perfect. Wij kunnen ons daar echt niet in vinden. Als single ladies ziet onze routine na werk er echt wel even anders uit. En de hoeveelheid schoonmaken en koken horen daar echt niet bij. Deze dingen herken jij sowieso ook!

@homecoming.diary What do u do after work?🤳#foryou #fyp #home #cooking #roomtour ♬ original sound – love dream

BH uit

Eugh, de hele dag al last van dat rotding. Het eerste wat wij bij thuiskomst doen is dat verschrikkelijke ding uittrekken. Om vervolgens je mooie rokje te vervangen door een joggingpak. De avond kan beginnen!

Bestellen voor twee

Koken? Hell no. Dat zit er vanavond niet in. Vanavond bestellen we een gigantische pizza of lekker veel sushi!

Foute muziek en series!

Geen partner die kan haten op jouw muzieksmaak en je series. Jij zet tijdens het douchen keihard Justin Bieber en Suzan & Freek aan. Om vervolgens je avond af te maken met Emily In Paris, Greys Anatomy of Gossip Girl. Heerlijk.

Lees ook:
Wil je een prachtige huid? Dat is geen probleem met deze tips van Lily Collins

Een concert geven onder de douche

Hier hoef je niet per se single voor te zijn. Wij hebben namelijk elke keer weer een douche-concert en we kunnen onze fans echt niet teleurstellen. Keihard zingen en dansen onder de douche met foute muziek kost dan ook heel veel tijd. Korter dan een half uur zit er helaas niet in. Benen scheren doen we natuurlijk niet, tijdverspilling.

Lees ook:
Kassa! Deze sterrenbeelden gaan het meeste geld verdienen

Hele bed in beslag nemen

Heer-lijk. Slapen zonder partner. Jij kan zonder schuldgevoel het hele bed in beslag nemen. Good night!