Films & Series

Zien! Netflix deelt de eerste beelden het vierde seizoen van You

Celine
vierde-seizoen-you

Sinds maart zijn de opnames voor het vierde seizoen van de populaire serie You al in volle gang. Wij kunnen niet wachten tot we eindelijk kunnen zien hoe het af zal lopen met Joe Goldberg en zijn avontuur in Parijs. Gelukkig heeft Netflix ein-de-lijk een kleine sneak peak gedeeld. 

Netflix deelt behind the scenes beelden van het vierde seizoen You

Zijn jullie ready voor het vervolg van deze spannende serie?

Geheugensteuntje

Het derde seizoen van You is alweer een tijdje geleden, dus laten we je geheugen even opfrissen. Aan het einde van het derde seizoen zien we hoe Joe Goldberg zijn vrouw Love vermoord en hij zijn zoontje Henry achterlaat om (een van de vele) liefdes van zijn leven te volgen naar Parijs. “Alles wat ik weet, mon amour, is dat ik de hele wereld af zal zoeken om jou te vinden. Ik zal jou vinden”, sluit Joe het derde seizoen af.

Lekker goedkoopt

Volgens Penn Badgley, die de rol van Joe speelt, zal het vierde seizoen van You zich niet af gaan spelen in Parijs. Huh?! De cast van het vierde seizoen is namelijk afgereisd naar Londen. De reden hiervoor is simpel volgens Penn. “Om eerlijk te zijn, omdat het goedkoper is”, liet hij destijds weten aan Entertainment Tonight.

Duizendpoot

Penn Badgley is een echte duizendpoot. Hij is speelt namelijk niet alleen de hoofdrol in de populaire serie, maar ook achter de schermen is hij actief bezig. En de foto die Netflix heeft gedeeld bewijst dat maar weer. “Iemand is YOU aan het regisseren…”, schrijft Netflix bij de foto van Penn.

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Lees ook
Finally! De eerste beelden van Bridgerton seizoen 3 zijn nu te zien

Ander genre

De wijziging van locatie is niet de enige verandering in het vierde seizoen van You. Ook zal de serie volgens Penn een andere insteek krijgen. “De toon is vergelijkbaar, maar het verschuift in die zin dat er een ander format is”, legt Penn uit. “Het is bijna alsof we het genre een beetje verschuiven. En ik denk dat het werkt.” Mysterieus, hoor!

We weten helaas nog niet wanneer het nieuwe seizoen van You op Netflix zal verschijnen. Daar zullen we vast meer over horen als de opnames voor dit seizoen zijn afgerond.

Bron: netflixBeeld: pinterest

Must reads 👀