Films & Series

Nostalgie! Totally Spies komt na 20 jaar eindelijk naar Videoland

videoland-jeugdserie-totally-spies

Videoland maakt een sprong terug in de tijd en voegt twee nieuwe kinderklassiekers toe aan hun aanbod van films en series. Deze jeugdserie hebben we vroeger volop gebinged en komt binnenkort dus op Videoland te staan, we hebben het natuurlijk over Totally Spies!

Totally Spies

Als we een euro kregen voor alle keren dat we ervan droomden om onderdeel te worden van WOOHP, waren we nu stinkend rijk geweest. Samen met je vriendinnen de wereld redden is wat Sam, Clover en Alex altijd deden in Totally Spies. Na acht jaar keren de dames terug voor een nieuw seizoen. Dat liet Thomas Astruc, die als animator meewerkte aan de originele serie, weten op Twitter. Who’s excited?!

View post on Twitter

Lees ook:
Deze teksten van K3 zijn nogal vunzig en dit zijn de ergste 5 liedjes

Terug in de tijd

Om even je geheugen op te frissen en je terug naar je kindertijd te brengen vertellen we je waar Totally Spies over gaat. In deze serie volgden we de avonturen van drie jongen studenten uit het glamourous Beverly Hills. Het vriendinnen trio bestaat uit Sam, Clover en Alex die in het geheim spionnen zijn. Ze werken voor WOOHP (World Organization of Human Protection) en doen er alles aan om de wereld te redden. Onze jeugdvriendinnen staan altijd klaar om de slechteriken te verslaan maar moeten er ondertussen ook nog voor zorgen dat hun klasgenootjes niet ontdekken dat ze spionnen zijn.

Videoland

Vroeger was Totally Spies te zien op de Nederlandse zender Fox Kids, maar binnenkort kan je de serie bij de streamingdienst Videoland kijken. Maar liefst drie seizoenen van Totally Spies zijn vanaf 24 december te bekijken.

Beeld: Totally Spies

Must reads 👀