Films & Series

Videoland deelt mysterieuze foto van Expeditie Robinson kandidaten

expeditie-robinson-kandidaten

Ben jij al klaar voor het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson? We hopen van wel, want het is alweer bijna zover! Op Instagram heeft Videoland een mysterieuze foto van de kandidaten gedeeld. Herken jij ze?

Deze kandidaten doen mee aan het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson

Wie spot jij al?

Maandagavond

Op maandagavond 29 augustus om 20.30 uur zal de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson te zien zijn op RTL 5. En op 30 augustus zal deze ook te zien zijn bij Videoland. Het survivalprogramma zal dus niet meer te zien zijn op de donderdag- en zondagavond. De reden daardoor was de veranderende huizenmarkt. Daardoor kwam het programma De Moeite Waard niet op tijd af en wordt het geschrapt uit het uitzendschema en zal Expeditie Robinson een dagje opschuiven.

Nieuwe presentator

Dit seizoen zal, zoals ieder ander seizoen sinds 2014, natuurlijk weer gepresenteerd worden door Nicolette Kluijver. Alleen zal Kaj Gorgels dit keer niet aan haar zijde staan. Het programma krijgt namelijk een nieuwe presentator. We hebben het over niemand minder dan Rick Brandsteder, die zelf ook ooit mee heeft gedaan aan het programma.

Kandidaten

Over de kandidaten die dit seizoen mee zullen doen aan het bekende programma is nog maar weinig bekend. Toch geeft Videoland ons alvast een kleine hint door deze mysterieuze foto op Instagram te plaatsen. Herken jij ze al?

De tekst gaat verder onder de foto

View post on Instagram
 

Lees ook
Ferry Doedens praat openhartig over vreselijke ervaring Expeditie Robinson

Kijkers wagen een gokje

Er wordt flink gespeculeerd op Instagram. Zo denken een aantal kijkers dat ze basketbalspeelster Chatilla van Grinsven en rapper Jebroer te herkennen in deze foto. Ook hopen een aantal kijkers van het programma dat oud K3’tje Klaasje Meijer dit seizoen mee zal doen. Laat het aftellen maar beginnen!

Beeld: videoland

Must reads 👀